USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські селяни повернуть ОДА доїльні апарати?

21 Червня 2012 12:34
Селяни північних районів Волині принесуть доїльні апарати, які їм подарувала обласна державна адміністрація, до стін відомства, якщо владці не врегулюють ціну на молоко.
Про це 21 червня під час 12-ої сесії облради розповіла депутат Валентина Блінова.
Член фракції ВО «Батькіщина» повідомила, що до неї звернулися мешканці трьох сіл Старовижівського району. «З задавненою проблемою, яка хвилює селян. Це – ціна на молоко. Жителі продають Ратнівському молокозаводу молоко, але підприємство заборгувало за сировину за три місяці кошти», - сказала вона.
Також депутат стверджує, що молокопереробні заводи на Волині купляють сировину за заниженою ціною. «Таким чином селян продовжують обманювати молочні магнати, наживаючи мільйонні статки», - відзначила Блінова.
Тож вона попросила голову ОДА Бориса Клімчука, щоб він вжив невідкладних заходів, спрямованих на врегулювання ціни на сировину.
«Вони збираються принести до ОДА ті доїльні апарати, які вони отримали безкоштовно», - мовила Блінова.
Натомість Клімчук відповів їй, що регулювання ціни на молоко – не його функція. «Мені заборонено в бізнес втручатися. Це – питання стосунків людини та виробника», - висловився посадовець.
Зрештою обранці громади взялися голосувати і вирішили не підтримувати запит Блінової.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Костя Показати IP 21 Червня 2012 12:55
Клімчук бреше. ВРУ внесла відповідні зміни до чинного законодавства і тепер молоко належть до продукції на які всановлюються контрольовані ціни і надбавки.
Химероа Показати IP 21 Червня 2012 14:05
Відповідь проста-Клим від переробників молока в долі.Невже хтось наівно вірить,що голова ОДА буде захищати селян від Єремеєва?А доїльні апарати це ще один бізнес прект.Головне і підстава є і піар готовий і дурнів вистачає.І це треба до такого додуматись,викликати цю нещасну селянку в обласний центр,і привселюдно ганьбити доїльним апаратом.Дійсно,що ВОНИ лудей за худобу тримають.Та коли ві не може врегулювати цінову політику,то абсолютно вірним е вихід-віддати доїльні апарати ,нехай самі дояться,хоча з них,як з козлів молока.Повне марабу.
Кивалов Показати IP 21 Червня 2012 21:58
Народ голосуй за еремеева и палицу да и за ивахова догда молоко у вас купять
куа Показати IP 22 Червня 2012 00:11
як сказав янукович, "Що з бика, що з козла - молока немає. Але бик є бик, все ж таки це сила".
Fantom Показати IP 22 Червня 2012 08:30
Невже хтось наівно вірить,що голова ОДА буде захищати селян від Єремеєва ? - від Івахіва, він курує молочний бізнес :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus