USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські студенти налагоджують контакти з рівненськими колегами. ФОТО

2 Квітня 2009 14:31
З метою налагодження якісної та тісної співпраці між органами студентського самоврядування вищих навчальних закладів міст Луцька та Рівного Студентська рада при голові Волинської облдержадміністрації 30 березня відвідала три рівненські  університети, а саме Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім. академіка С.Дем’янчука, Національний університет водного господарства та раціонального природокористування, Рівненський державний гуманітарний університет. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Як повідомили у прес-службі студради, по приїзді в Рівне волинську делегацію зустріли лідери студентської ради Національного університету водного господарства та природокористування. Вони детально розповіли про студентське самоврядування та навчальний процес загалом, а також зробили екскурсію по навченому закладі. Далі дорога повела студентів у  Рівненський державний гуманітарний університет, де їм також детально розповіли про діяльність та проблеми лідери студентського самоврядування. Активно студенти обмінювались досвідом із найбільшими університетами Волині – ВНУ імені Лесі Українки та ЛНТУ.
 
Заключним етапом студентської подорожі був Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка С. Дем’янчука. Тут теж показали місце проживання студентської ради та детально розповіли про проблеми та досягнення своїх студентських рад.
 
Студенти обмінялись контактами, домовились про подальшу тісну співпрацю між містами в роботі студентського самоврядування , а саме написання проектів та проведення спільних заходів на обласному і всеукраїнському рівнях.  
 
Студентська рада при голові Волинської облдержадміністрації має намір надалі працювати над налагодженням зв’язків між органами студентського самоврядування Волині з іншими регіонами України. Наприклад, у квітні планується відвідати місто Тернопіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus