USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Волинські студенти визначать, хто з поміж них найкращий

3 Грудня 2008 09:50
Оргкомітет конкурсу«Студенту року «Волинь-2008» запрошує спудеїв Луцька поборотися за звання найуспішнішого, найталановитішого та найактивнішого представника студентської молоді нашої області. Анкету для участі у конкурсі треба заповнити ще цього тижня, – повідомляють 3 грудня «Волинські Новини».
 
Подаємо звернення організаторів конкурсу без змін:
 
«Шановний студенте!
 
Ти молодий, цілеспрямований, рішучий, обдарований? Перемагай! Візьми участь у обласному конкурсі «Студент року «Волинь-2008». До 8 грудня заповни анкету для участі  в конкурсі, здай в оргкомітет та отримай реальну можливість реалізуватись та довести, що ти найкращий у своїй справі!
 
Анкету можна знайти  в деканаті Твого навчального закладу та подати в оргкомітет конкурсу за адресою:




м. Луцьк вул. Богдана Хмельницького, 19 каб. № 2а +38-0332-777-947 (Відділ у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради Цікавить додаткова інформація? Телефонуй – 777 946 або 8 093 504 64 08. Не втрать свій шанс!
 
Довідково:
 
Уже вісім років поспіль на Волині проводиться загальнообласний конкурс «Студент року», метою якого є визначення та нагородження найуспішніших, найталановитіших та найактивніших представників студентської молоді нашої області. За вісім років проведення конкурсу волиняни почули десятки імен обдарованих молодих людей, які стали найкращими кожен у своїй категорії.
 
Цьогорічний конкурс матиме назву «Студент року «Волинь-2008» та відбуватиметься 11 грудня. Організатори конкурсу – Молодіжна рада Луцька та Волинська студентська рада. Захід проводитиметься під патронатом Луцького міського голови Богдана Шиби та голови облдержадміністрації Миколи Романюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 15:11
звертаю увагу, що проект "студент року" має дуже мало спільного з проектом "студен року Волинь". оскільки сьогоднішні так звані організатори вкрали цю ідею (і навіть емблему) від авторів (зокрема А.Сосновського) і тепер пробують піаритись на розкрученій темі. та окрім вкраденої емблеми та ідеї треба ще вміти організовувати такі проекти... а тут ще вчитися і вчитися. шкода що від цього страждає сама ідея
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 16:16
А хто був багаторічним організатором цього конкурсу? З 2001 року молодіжна рада луцька. Антон цю організацію залишив і пішов у банк, гроші заробляти. Ну і інші люди зараз втілюють цей проект.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus