USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські студенти зробили крок до євроінтеграції

20 Листопада 2008 14:38
Волинські студенти мали можливість більше дізнатися про ЄС та перспективи вступу до нього України у рамках міжвузівської студентської науково-теоретичної конференції «Україна – Європейський Союз». Про це 20 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Відбувається конференція у Луцькому педагогічному коледжі, організатором її є суспільно-політичний клуб «Всесвіт» та кафедра суспільних дисциплін цього навчального закладу. Мета заходу – інформувати студентство з актуального наразі питання вступу України до ЄС, – розповів викладач суспільно-наукових дисциплін, керівник клубу «Всесвіт» Анатолій Кравець.
Участь у конференції візьмуть студенти педколеджу, представники і викладачі університету «Україна», Волинського національного університету імені Лесі Українки, Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, Центру Європейської інформації, Волинської наукової бібліотеки імені Олени Пчілки. Також до дискусії запрошені співробітники Волинської облдержадміністрації.
Зокрема заступник начальника управління з питань внутрішньої політики ОДА Тарас Літковець розповів студентам, що не сприяє вступу України до ЄС, про країн-противників нашої держави та тих, хто нас підтримує. До речі, пан Літковець зауважив, що своїм хорошим автошляхам Польща завдячує саме Євросоюзу, який вклав у неї значні гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 20 Листопада 2008 17:35
Що, горілку перестали пити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus