USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинські театрали готуються до нового сезону

15 Серпня 2012 16:32
Актори обласного українського академічного муздрамтеатру імені Тараса Шевченка у новому театральному сезоні планують вразити глядачів. Вони готують для волинського глядача чергову порцію їжі для душі і розуму, за допомогою мистецтва хочуть донести одвічні істини.

Про це повідомляє ВОДТРК.

Зараз двері обласного муздрамтеатру відчинені лише для акторів, а з початком вересня сюди запрошують усіх. Місію йти не в ногу з часом, а попереду і мудро доносити життєві істини, виховувати еліту нації планують реалізовувати поступово.

Найперше, що зможуть побачити глядачі – прем’єру минулого сезону, постановку актора Дмитра Мельничука «З любов’ю Оскар». Сергій Басай грає в цій виставі головну роль. Каже, складне життя ‒ складна й драматургія на сцені. Хворий на рак хлопчик за кілька днів проживає всі етапи життя і вчить дорослих, як вирішувати проблеми.

Прем’єра нового театрального сезону ‒ давня мрія художнього керівника театру Петра Ластівки – вистава «За двома зайцями». Дві п’єси Михайла Старицького «За двома зайцями» та Івана Нечуя-Левицького «На кожум’яках» він об’єднав і зробив свій сценічний варіант. Заслужений діяч мистецтв зізнався, що ця ідея народилася багато років тому, а зараз є з’явилася потреба у виставі, тому її лейтмотивом є роздуми про мову.

У новому театральному сезоні волинські актори поїдуть у райони і села Волині з багатьма постановками такими як «Криза», «Аншлаг любові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
інеса Показати IP 15 Серпня 2012 17:46
молодці!!!браво!!!
235 Показати IP 16 Серпня 2012 11:18
накінець то буде куди піти!!!
Наталія Показати IP 16 Серпня 2012 14:34
Вже чекаю на відкриття нового сезону!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus