USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські водії орієнтуються на неправильні дорожні знаки?

1 Липня 2009 08:53
Більш ніж тисяча дорожніх знаків на автошляхах Волині не відповідають дійсності, – стверджує інспектор відділення ДАІ міста Луцька Андрій Тонконог. Про це 1 липня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Тонконога, станом на сьогодні зафіксовано 780 недоліків утримання дорожніх знаків на дорогах області та 411 – на вулицях міст. Це явище, як пояснив правоохоронець, пов’язане із тим, що і міста постійно змінюються, і зупинки переносяться.
 
Наявні дорожні знаки також потрібно підлаштовувати під ці зміни. Для цього ДАІ пише приписи та протоколи у міськраду та звернення у дорожні служби ЖКГ, щоб вони забезпечили встановлення нових відповідних дорожніх знаків. За травень 2009 року в області було замінено тридцять знаків по дорогах Волині та двадцять – у містах краю. Як зазначив Андрій Тонконог, цей показник є середньомісячним для області. А невисокі темпи заміни знаків інспектор відділення ДАІ міста Луцька пояснив їх значною вартістю. Адже один дорожній знак коштує приблизно 250-300 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus