USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Волинські земельні проблеми аналогічні чернівецьким, – голова Сокирянської райради

28 Жовтня 2008 13:37

За словами голови Сокирянської районної ради Чернівецької області Василя Козака, «у нас такі самі проблеми з землею, як і у вас». Про це він розповів 28 жовтня у коментарі «Волинським Новинам».

Під час зустрічі голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка із Чернівецькою делегацією прозвучало ряд запитань до очільника Волиньоблради. Зокрема, голова Сокирянської районної ради Чернівецької області Василь Козак поцікавився ситуацією із наданням земельних ділянок на Волині.
Натомість, пан Грицюк окреслив чернівчанам складнощі у процедурі виділення земельних ділянок. Зокрема, він розповів про те, як відбувається сама процедура, аукціони та про те, що переважно найпривабливішими є землі в обласному центрі та поблизу стратегічно важливих у контексті «Євро – 2012» доріг.
Представники обох областей погодились щодо важкої процедури виділення земель. Пізніше, у коментарі «ВН», голова Сокирянської районної ради Василь Козак зізнався, що «у нас виникають такі самі проблеми, як і у вас».
«Іноді також є складнощі через втрату великих інвестиційних проектів», – розповів він. «Я проти існуючої системи. Її прийняли у Києві з розрахунку на те, що уся земля – це така, як під Києвом чи під Луцьком. Але кожен регіон має свої особливості і не можна оцінювати землі однаково у Волинській області чи Чернівецькій та під Києвом у Кончі-Заспі», – висловився пан Козак. «Це різні землі, і має бути різна процедура їх продажу та інвестування», – резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus