USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинській ліцеїстці, яка врятувала малюка, таємні меценати подарували новий телефон замість втопленого

27 Червня 2023 21:17
У селі Привітне Локачинської громади 16-річна Анастасія Голубова витягнула з води п’ятирічного хлопчика, який тонув.

Потім виявилося, що під час порятунку дитини Настя втопила телефон – її давню мрію, яку втілили для неї її найближчі родичі. Про це у Фейсбуці написала волинянка Анна Бліннікова.

Люди, яких вразила ця історія і які хочуть лишитися невідомими, знайшли кошти і купили телефон для Насті. Сьогодні вона його отримала.

Анастасія навчається у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні. Нею пишаються її вчителі та однокласники.
«Я вірю, що вона вже є гордістю ліцею, і хочу, аби ця дівчинка лишалась вірною собі, своїм принципам та вірила, що добрі справи повертаються сторицею. Дякую тим, хто допоміг знову виконати Настину мрію. Дякую їй за відважність. Вона, як і мільйони дітей, – майбутнє нашої України. І в цього майбутнього хоробре серце і щирі очі», – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus