USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинській обласній дитячій лікарні поставлять обладнання на 10 млн

28 Липня 2018 17:42
Нова апаратура для радіотерапії, механотерапії, електротерапії та фізичної терапії, а також обладнання для анестезії та реанімації Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанню обійдуться в 9,846 мільйона гривень.

Про намір придбати нове обладнання медичний заклад оголосив 24 липня через систему електронних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції прийматимуть до 8 та 23 серпня, аукціони, своєю чергою, мають розпочатися 9 серпня та 28 вересня.

Так, на базу Волинської обласної дитячої лікарні до 31 жовтня мають поставити 8 інкубаторів, а до 30 листопада – ще 4. Їх загальна вартість становитиме 6,036 мільйона гривень.

Ці інкубатори – закритого типу; вони призначені для новонароджених діток для регулювання температури при гіпотермії, спостереження та виходжування, запобігання перепадам температури тіла немовляти відразу після пологів, а також передопераційного та післяопераційного спостереження. Інкубатори повинні забезпечувати підтримку середовища для малюків, що народилися з дуже низькою вагою та недостатньою спроможністю підтримувати температуру тіла, або для немовлят із респіраторною недостатністю, які потребують кисневої терапії.

Своєю чергою, 6 відкритих реанімаційних систем за 2,1 мільйона гривень, 18 електричних аспіраторів за 1,62 мільйона гривень і 9 апаратурних штативів за 90 тисяч гривень мають надійти лікарні до 31 жовтня.

Відкрита реанімаційна система призначена для безперервного режиму роботи у відділеннях інтенсивної терапії, хірургії новонароджених, для контролю температури при гіпотермії новонароджених, спостереження та дослідження, а також попередження падіння температури тіла відразу після пологів тощо. Електричний аспіратор потрібний для використання в неонатології, хірургії та для палат інтенсивної терапії.

Гарантійний термін на все обладнання повинен становити не менше 12 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus