USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинській дитячій лікарні зросла смертність

5 Лютого 2020 16:53
Минулоріч порівняно з 2018 роком у Волинському обласному дитячому територіальному медичному об’єднанні зріс показник летальності. Як зазначають, у зв’язку з активним направленням до закладу важкохворих із інших районів.

Про це йшлося 5 лютого під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я людини, материнства та дитинства.

Як розповів генеральний директор комунального підприємства «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» Сергій Ляшенко, у цілому показники діяльності медичного закладу корелюються з даними за попередній рік.

«Ріст показника летальності в закладі відбувся за рахунок активного скерування важкохворих, зокрема і з невиліковною патологією для паліативної терапії, з усіх районів, – сказав Сергій Ляшенко. – Всі випадки летальності в стаціонарі були непопереджувані через важкий стан, некурабельність патології та несумісність з життям».

Він також додав, що загальний показник малюкової смертності в області незначно знизився – з 7,44 у 2018 році до 7,32 у 2019 році в перерахунку на 1000 новонароджених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus