USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волинській правді» – два роки

14 Жовтня 2008 07:30
Сьогодні, 14 жовтня, виповнюється два роки першому волинському незалежному інтернет-виданню «Волинська правда». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Піонер волинської інтернет-журналістики, проект «Волинська правда» стартував на свято Покрови – 14 жовтня 2006 року. Важким і тернистим був шлях засобу масової інформації, однак редакція не зрадила головному принципу – оперативно і точно доносити до читача правду.
Тоді молоде, а зараз уже відоме в регіоні інтернет-видання витримало труднощі, хоч і першим торувало складний шлях. Його слідами пішли інші ВЕБ-ресурси – зокрема «Волинські Новини» та «Ковельська правда».
Приємно, що деякі журналісти колективу інтернет-видання «Волинські Новини» доклали зусиль у створенні «Волинської правди», вклали у цей проект частинку власної душі.
Редакція «Волинських Новин» щиро вітає зі святом колег із «Волинської правди» і зичить надалі лишатися такими ж об’єктивними і неупередженими! З роси та з води!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Павлось Олег Показати IP 14 Жовтня 2008 07:40
Я, наприклад, читаю тепер тільки "Волинські новини".
\"ВП\" Показати IP 14 Жовтня 2008 18:57
Колектив "ВП" щиро дякує своїм колегам за привітання. Хай живе вільна й незалежна інтернет-журналістика!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus