USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинського депутата-«забіяку» оштрафували

13 Червня 2014 21:00
У Володимир – Волинському міському суді сьогодні, 13 червня, оголосили вирок депутату Володимир – Волинської міської ради Руслану Морозу. Про це повідомляє volynlife.com.

Нагадаємо, 11 березня 2014 року депутат Руслан Мороз побив людину. Разом із групою осіб приїхали на територію місцевого автотранспортного підприємства вимагати від місцевого жителя Олександра Обояна відшкодування збитків завданих МКЦ «Метелик», які оцінили у 3 тисячі доларів. За свого знайомого заступився Юрій Стемковський, за що отримав від Руслана Мороза декілька ударів по обличчю. Від останнього удару Стемковський втратив свідомість.

Окрім того, у нанесенні тілесних ушкоджень Руслана Мороза звинуватив і його колега - депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба. Суд визнав винним Руслана Мороза за статтями 296 (хуліганство) та 125 ( умисне легке тілесне ушкодження). Депутату обрали покарання у вигляді штрафу у сумі 10 тисяч гривень, але зважаючи, що до суду надійшла заява Руслана Мороза з проханням застосувати до нього амністію від сплати коштів, депутата звільнили. Також депутат має сплатити постраждалому Юрію Стемковському матеріальну та 2 500 гривень моральної шкоди.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Руслан Мороз розпускав руки не вперше. «Утихомирити» депутата-забіяку просили у прокурора області.

Довідка. Руслан Мороз став депутатом Володимир – Волинської міської ради за списком «Сильної України», де був другим номером, одразу після діючого міського голови Петра Саганюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
свояк Показати IP 13 Червня 2014 21:13
Оба на! Що ще казати ! Всі цього і сподівалися Володимир-Волинський суд "самий гуманний і справедливий суд" на Волині Цей суд завжди захищав володимирських бандитів та місцевих мафозо -наркобаронів. А хто був суддею, і скільки взяв за " справедливий " вирок. ? Без сумніву ,напевне всепартійний мафіозо міський голова Петро Данилович постарався і допоміг своему наступнику і кращому другу Руслану Морозу !
НЕЛУЧАНИН Показати IP 13 Червня 2014 23:10
коментар було видалено
укр. Показати IP 14 Червня 2014 08:27
Такого і слід було чекати.Бандюкові -це дуже суворе покарання. рекетиру Морозу Як завжди -наша Феміда на висоті. Добре . хоч Стембковський не платить Морозу за аморальну шкоду.
сбу до укр. Показати IP 14 Червня 2014 12:31
І що змінилось в нашій Україні! Аж нічого! Лозинський, Мороз, хто слідуючий? Хлопці з "Правого сектору", ви не тим займаєтесь, почніть з суддів, поки не буде справедливого суду, нічого не буде!!! А Мороз це просто черговий позор для нормальних українців, його чекає доля Сашка Білого!
Усб Показати IP 15 Червня 2014 16:12
Заробили адвокати судді а придурки зпозорились перед Володимиром Мороз молодець не ведись на провокації горе патріоти вже нікому не потрібні вибори це доказали тягниб*дло мае два проценти оті весь сказ а на парламентських будуть мати пів процента хлопці допобачення
місцевий Показати IP 17 Червня 2014 15:04
ЗНАЧИТЬ ЙОГО ВИЗНАЛИ СВЕ Ж ТАКИ ВИНИМ. ОТЖЕ З ДЕПУТАТІВ ГЕТЬ . ТАКОМУ ПОЛ*****У НЕМАЄ ЧОГО ТАМ РОБИТИ .ГАНЬБА МІСТА ТА РЕПУТАЦІЇ САГАНЮКА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus