USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинського кіборга, який обморозив пальці, чекає складна операція

22 Серпня 2016 13:56
Андрій Луцик, захисник Донецького аеропорту з 80-оі бригади, який отримав важкі обмороження кінцівок в січні 2015 року, продовжує нелегку боротьбу за своє здоров'я, - йдеться у повідомленні волонтерки Наталії Попової.

"Судинні хірурги клініки Шалімова в Києві намагаються врятувати його руки.. На жаль, під час 2-ох чергових операцій ампутували палець та видалені пучки на двох пальцях (Все іде дуже складно... Хоча застосовуються унікальні методи (пересаджують стволові і жирові клітини, застосовують новітні ліки), але хвороба Рейна, якою Андрія нагородив ДАП не відступає", - йдеться у дописі волонтера.

З її слів, для Андрія та його сім'і дуже важливо знати, що іх боротьбу з хворобою розділяє та підтримує багато людей з усього світу.

"Наступна операція Луцика запланована на 29 серпня. Це найскладніше та найвідповідальніше хірургічне втручання в клініці Шалімова з порятунку рук нашого бійця: серед головних задач - трансплантація судин (з ніг в руки), остаточне видалення істинних перших ребер з обох боків.

Руслан Салютін, заступник директора клініки Шалімова, попередньо пообіцяв, що всі медпрепарати, які на сьогодні є в наявності в клініці, будуть надані нам безкоштовно. Ми будемо платити лише за одноразовий хірургічний інструмент та ті ліки, яких в клініці немає. Згідно з попередніми підрахунками 29 серпня нам буде потрібно 12 000 гривень", - додає Наталія Попова.

Усі небайдужі, які хочуть допомогти волинському захиснику врятувати руки, можу переказувати кошти на картку дружини: 5168 7572 6871 6919 (Луцик Наталія Миколаівна).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
попова Показати IP 22 Серпня 2016 14:05
щиро дякую вашому виданню за постійну інформаційну підтримку лікування Андрія та інших волинських Героїв АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus