USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинського кіборга нагородили медаллю «За оборону Донецького аеропорту»

25 Грудня 2015 10:19
Добровольця українського корпусу ДУК «Правого сектору», коректувальника вогню, підкорювача вишки Донецького аеропорту (висотою із десятиповерхівку) Сергія Марчука Повітряні сили ЗСУ нагородили нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту».

Про це повідомляє Район.Рожище.

А герої варті більшої пошани та поваги! Ну і, звісно, перш за все отримання статусу «учасник бойових дій»…

Приємно, коли додому повертаються наші захисники з Донбасу. Всі вони рідні та близькі серцю. Але найбільше дивуєшся вияву мужності та патріотизму тих, хто добровільно проміняв мирне життя і пішов туди, де за будь-якої погоди та шквальних обстрілів думаєш про одне: «Допоки я тут – рідні та близькі спокійно сплять там…». А так думає переважна більшість бійців так званої АТО…

Сергій Марчук - дивовижна молода людину, яка має велику силу волі та духу, людина, яка стояла на неймовірній висоті, щосекунди перебуваючи на волосині від смерті. Він – Герой.

Родом чоловік із Ковеля, але вже давно осів у Рожищі. Тут знайшов однодумців та товаришів. Він ніколи не шкодував, що пішов добровольцем, а коли повернувся, не нарікав на те, що держава не надто переймається долею таких, як він.

Не має ні статусу учасника АТО, жодних пільг та пошани. Здавалося б, на таку зневагу до тих, які першими пішли відстоювати рідну землю, подекуди з одним кишеньковим ножем, бачили жахливі картини війни, просто неможливо знайти логічного пояснення.

Та нещодавно нашого героя у Львові нагородили нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus