USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського мера позбавили надбавок до зарплати

17 Грудня 2013 12:54
Міський голова після голосування заявив, що оскільки заробітну платну в січні отримати повинен, то мабуть скликатиме позачергову сесію з цього приводу, інформує "Нововолинськ діловий".

Беспрецедентне для Нововолинської міської ради рішення прийняли вчора депутати під час засіданні чергової сесії. Питання про виплату міському голові Віктору Сапожнікову надбавок та премій до заробітної плати не набрало достатньої кількості голосів, а тому узаконеним не було.

Йдеться про проект-рішення №23, де зокрема пропонувалося: 1. Встановити з 1 січня 2014 року у межах затверджених видатків на оплату праці умови оплати праці міському голові Сапожнікову В.Б.: 1.1. Надбавку за високі досягнення у праці та за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг державного службовця та вислугу років. 1.2. Надавати міському голові матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати. 1.3. Здійснювати щомісячне преміювання, а також преміювання до державних і професійних свят у розмірі не менш як 10 відсотків середньомісячної заробітної плати, визначеному для керівних працівників виконавчого комітету та економії фонду оплати праці. 1.4. Виплачувати міському голові щомісячну надбавку у розмірі 10 відсотків до посадового окладу за роботу з документами, що мають ступінь секретності "таємно". 1.5. Виплачувати міському голові щомісячну доплату за науковий ступінь кандидата економічних наук у розмірі 5 відсотків посадового окладу. 2. Надати право міському голові встановлювати умови оплати праці заступникам міського голови, секретарю ради та керуючому справами згідно з чинним законодавством. 3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 27 грудня 2012 року №21/34 «Про умови оплати праці міського голови та його заступників». Міський голова після голосування заявив, що оскільки заробітну платну в січні отримати повинен, то мабуть скликатиме позачергову сесію з цього приводу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 20 Грудня 2013 09:16
Хтось може відповісти конкретніше - яка сумарна величина тих усіх офіційних доплат і надбавок ? Пропоную меру міста встановити зарплату у трикратному розмірі сердньо статистичної по місту ! (без будь яких доплат ) Тоді мери (князі ) може б думали за прожитковий рівень міської Громади ! МОЛОДЦІ ОКРЕМІ ДЕПУТАТИ _ ДАВНО ПОРА ЦИХ КНЯЗЬКІВ ОПУСТИТИ НА ЗЕМЛЮ .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus