USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському бійцеві рятуватимуть ногу, яка не зростається понад рік

17 Липня 2017 12:40
Військовому з Волині, який отримав численні поранення ще у 2016 році, намагаються врятувати ногу. Чоловік вже переніс 15 операцій, за тиждень його готують ще до однієї, інформує на своїй сторінці в мережі волонтерка Наталія Попова.

"Морпіх - гранатометник з 36 бригади. Отримав важкі і багаточисельні поранення понад рік тому під Широкиним, вже переніс різних 15 операцій!

Військові лікарі дуже добре склали його, а от з лівою ногою проблема.. І прооперований прекрасно, і осі в апараті виставлені ідеально, і ліки призначені хороші, але переломи не зростаються вже понад рік ((( і це реальна загроза нозі", - йдеться у дописі.

Зі слів Попової, довго шукати лікарів та клініку, які зможуть запропонувати неординарну методику по стимуляції зрощення кісток в бійця...

"Разом з дружиною Кристиною Євтушик наш Герой прибув до Києва з с.Люблинець (Волинь) на консультації провідних ортопедів України. Слава Богу - рішення вже знайдено!!

В Київському Інституті травматології та ортопедії НАМН України ми пройшли КТ, обстеження та консіліум хірургів!!! Вже погоджено метод стимуляції зростання кісток. Під керівництвом хірурга Ігоря Гайовича Юрі за тиждень будуть робити операцію.

Лікарі будуть брати Юрин кістковий мозок з крила тазу, обробляти його через спеціальну центрифугу та вводити безпосередньо в зону перелому. Операцію робитимуть під рентгеном. Це дасть можливіть "включити організм" на природну регенерацію клітин саме у місці перелому. Метод опробований неодноразово, працює дуже добре і вже неодноразово застосовувався Ігорем Володимировичем саме у лікуванні складних вогнепальних поранень бійцям АТО", - додає волонтерка і просить підтримати бійця і його сім'ю фінансово.

Картка в Приваті ЄВТУШИК ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ 4731 2127 0150 4515

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus