USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинському митнику, який спричинив потрійне ДТП, оголосили підозру

24 Липня 2014 10:47
Працівнику митного поста «Устилуг» Ягодинської митниці повідомили про підозру у вчиненні порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило постраждалому тілесні ушкодження середньої тяжкості (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України), повідомили у прес-службі прокуратури області.

Як повідомлялося раніше, 16 квітня 2014 року о 12 год. 44 хв. митник, перебуваючи в стані сп’яніння за кермом автомобіля «LexuxLX 470», на вулиці Шевченка в Ковелі вчинив наїзд на автомобілі «ЗАЗ Lanos» та «OpelZаfira», які стояли припаркованими в заїзній кишені з правого боку проїжджої частини вулиці й не заважали рухові інших авто. Внаслідок зіткнення постраждали пасажири автомобіля «Opel Zаfira» - 33-річна жінка та її 3-річний син. Жінка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.
Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснює слідчий відділ прокуратури Волині, допитали постраждалу та свідків, витребували та приєднали до матеріалів провадження запис із камер спостереження з магазину, поблизу якого сталася ДТП, здійснили низку експертиз. Наразі вирішується питання про обрання працівнику митниці запобіжного заходу. Окрім того, прокуратура внесла клопотання в суд про позбавлення його права керування транспортними засобами.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що прокуратура Волині «відмазує» п’яного винуватця ДТП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
АСЯ Показати IP 24 Липня 2014 11:07
Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що прокуратура Волині «відмазує» п’яного винуватця ДТП. І ВОНА ЙОГО В І Д М А Ж Е .. СПОРИМ....
Андрій до АСЯ Показати IP 24 Липня 2014 14:21
Ага, 33-річна жінка була п'яна, а за кермом був її 3-річний син, який і спричинив ДТП. Рафик полностью невиновен.....
відмажемо любого Показати IP 24 Липня 2014 15:15
З відео видно, що авто занесло внаслідок пошкодження переднього правого колеса. Водій був явно в шоці, перелякався + придушило ейрбегом. Хотів прибрати авто з проїжджої частини, щоб не заважало іншим учасникам руху. І ніякий він не митник, його перед тим незаконно звільнили, ось і пропустив пару крапель валокордіну. А щодо інших постраждалих - вони стояли явно з грубими порушеннями ПДР.
відмажемо любого Показати IP 24 Липня 2014 15:18
Подивіться уважно відео - водій позашляховика фактично уникає зіткнення зі сріблястим авто, яке, оминаючи ровер, виїхало на зустрічну ( і різко втекло назад), спровокувавши ДТП.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus