USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському губернатору не подобається засилля контролюючих органів

29 Липня 2009 13:14
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк вважає, що як контролюючі, так і владні органи Волині мають сприяти бізнесу. Про це пан Романюк заявив сьогодні, 29 липня, під час засідання колегії ОДА, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами губернатора, одне з питань, яке вчора розглядали на засіданні роботодавців, це робота контролюючих органів. Микола Романюк розповів – якщо понад рік тому на Волині нараховувалося 44 контролюючі структури, то зараз їх – більш ніж 60. Тому варто провести «круглий стіл» за участю представників влади, роботодавців, контролюючих органів, профспілок тощо. «Треба сісти і подивитись одне одному в очі», - вважає пан Романюк. Адже на підприємствах часто – «одна перевірка входить – інша виходить».
 
Голова Волинської ОДА навів перелік тих 20-ти підприємств області, які за перше півріччя 2009-го сплатили понад 400 тисяч гривень податків. Цей перелік, вважає Микола Романюк, повинен висіти у кабінетах контролюючих структур.
 
Крім того, Микола Романюк вважає, що потрібно сприяти малому і середньому бізнесу.
 
«Чому ми наших підприємців ганяємо по кругу?» – охарактеризував посадовець діяльність єдиних дозвільних центрів. Хоча у області «щось робиться» у цій царині, однак залишається багато проблем. Тому питання роботи дозвільних центрів на Волині розглянуть на наступному засіданні колегії ОДА. При цьому звітуватимуться і окремі голови райдержадміністрацій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus