USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському нацуніверситету презентували 100-томне видання російської класики

26 Листопада 2008 13:27
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки розпочала роботу Міжнародна науково-практична конференція «Гоголь та світ». Цей науковий захід присвячений 200-річчю від дня народження Миколи Гоголя. Про це 26 листопада повідомив репортер «Волинських Новин».
 
Учасників конференції привітали декан філологічного факультету ВНУ імені Лесі Українки Юрій Громик, проректор із навчально-виховної роботи ВНУ, доцент, завідувач кафедри української літератури, кандидат філологічних наук Ірина Констанкевич, заступник голови Волиньради Борис Загрева, Генеральний консул РФ у Львові Євген Гузеєв та директор Центру російської культури у Волинській області Ольга Саган.
 
Відсутність Надзвичайного та Поважного Посла Російської Федерації Віктора Черномирдіна, візит якого на Волинь все ж планувався, низкою об’єктивних причин пояснив представник Росзарубіжцентру в Україні Віктор Богач. Він також озвучив привітання від пана Черномирдіна. А для Волинського національного університету імені Лесі Українки представник Росзарубіжцентру презентував чудовий подарунок – 100-томне видання російської класики.
 
У програмі конференції очкується концерт-вітання учасників. Перед гостями виступлять творчі колективи ВДУ та Палацу учнівської молоді. Також заплановані пленарні та секційні засідання, слад-шоу «Гоголівськими місцями».
 
Географія учасників конференції досить широка: Москва, Краків, Єреван, Київ, Харків, Івано-Франківськ, Херсон, Ніжин, Луганськ. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гусскій Показати IP 26 Листопада 2008 19:15
А Гузеєв - то родич гузя?
Свой Показати IP 27 Листопада 2008 10:34
Дико интересно одно - университету хватит ума оставить этот подарок при кафедре или опять запхнут все в загашники библиотеки, где оно и починет?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus