USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські селяни хотіли перекрити дорогу

7 Квітня 2014 12:49
Дорога державного значення Нововолинськ - Іваничі – Павлівка - Локачі вийшла з ладу. Громада просить відремонтувати трасу.

Про це повідомив голова Іваничівської райради Віктор Вілентко під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 7 квітня.

Так, зі слів очільника району, громада вже намагалася перекрити рух на дорозі, адже стан шляху – вкрай незадовільний.

Особливо потребує ремонту частина шляху в напрямку Нововолинськ-Іваничі. Голова Іваничівської райради просить зробити хоча б ямковий ремонт. Каже, що прекрасно розуміє, що капітального ремонту можуть і не дочекатися. Але якщо не зважити на прохання громади – дорога зруйнується вщент.

Натомість керівник облавтодору Олександр Зіньков розповів, що дорогу зробити поки що не можна, адже немає бітуму. Крім того, вже з січня дорожники не отримували заробітної плати через борги.

Натомість голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт пообіцяв звернутися до кабінету Міністрів та Мінфіну і попросити вирішити це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
семен Показати IP 7 Квітня 2014 12:58
а вот в крыму хорошие дороги
Юрій Показати IP 7 Квітня 2014 13:10
"Бітуму" не має у їхніх "асфальтних" головах.
алік Показати IP 7 Квітня 2014 13:27
"що кому а курці просо"
Семен Показати IP 7 Квітня 2014 15:14
Григорій Пустовіт пообіцяв звернутися до кабінету Міністрів Это голова Киева должна болеть, делать дорогу в Локачах или нет. Местным царькам, видать глубоко н-рать в каждую яму на дороге. Зачем их кормят, если Киев все решает?
сеемену до Семен Показати IP 7 Квітня 2014 17:26
ты откуда такой умный ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus