USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські дорожники з січня не отримують зарплати

7 Квітня 2014 11:10
Заборгованість за виконані роботи перед Волиньоблавтодором складає порядка 12 мільйонів гривень.

Під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта сьогодні, 7 квітня, стало відомо, що з початку року працівники облавтодору не отримували заробітної плати.

Як згодом у коментарі кореспонденту Інформаційного агентства Волинські Новини розповів керівник облатодору Олександр Зіньков, борги перед підприємством, як виконавцем дорожніх ремонтних робіт, склалися через відсутність грошей.

8 мільйонів гривень не виплатила Служба автомобільних доріг області як замовник робіт. Ще 3,6 мільйона державних субвенцій боргує облдержадміністрація за ремонт комунальних шляхів. Ще 400 тисяч гривень не заплатили сільські ради області за ремонт доріг.

«Дзвонили в Київ, а там кажуть, що немає грошей. Тому й зарплати вже з січня не отримуємо», - зазначив Олександр Зіньків.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт також зазначив, що телефонував з цим питанням до столиці, але позитивної відповіді так і не почув.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Оля Показати IP 7 Квітня 2014 11:19
У своїх началників хай спитають, скільки накрали, і скільки відкатів зробили, скільки віл побудували. А, як на місцях крадуть. Одного піску на десятки тисяч продають.Особливо у Горохівському районі село Шклінь начальник Новак Микола, пісок заганяє налево і направо, краде безбожно. Квартиру доні купив Луцьку одну,ще на другу заробляє.
Анонім до Оля Показати IP 9 Квітня 2014 19:20
Шановля Оля кепсько ви інформовані - 10 квартир в Києві , 20 в Криму. Пильніше рахуйте та пильнуйте особливо в себе під носом ,знаю Ваше рильце теж в пушку!!!!!!!
Люди Показати IP 7 Квітня 2014 11:22
Хай повернуть те,що накрали і буде людям зарплата.А то тільки плачуть........
ХХХ Показати IP 7 Квітня 2014 12:13
Які дороги такі зарплати
Анонім Показати IP 7 Квітня 2014 12:43
Колись був советский плакат - "Как работал, так и заработал" [URL="http://sovposters.ru//view/1384"][IMG]http://sovposters.ru//2010/2/19/87686rm_39_2915.jpg[/IMG][/URL][URL="http://sovposters.ru//view/1384"]Советские плакаты, Как работал - так и заработал[/URL]
Шклінь-2 Показати IP 7 Квітня 2014 12:51
Всі піщані карєри чиясь привата власність. Дорожники самі цей пісок купляють. А щоб ще й продавати? Це вже із серії ББС комусь хочеться обгадити людину, бо чорна Жаба душить.
НЕЛУЧАНИН до Шклінь-2 Показати IP 7 Квітня 2014 13:56
розкажи байки бабулі під плотом. пісок заганяють "на ліво ", бабло кладуть в кишеню, списують на ремонтні роботи, а гроші одержують з бюджету. так само і ямковий ремонт доріг роблять. зробили 1000 кв м, написали 5000. матеріали на ліво загнали
НЕЛУЧАНИН Показати IP 7 Квітня 2014 13:58
Анекдот. взяли жида завскладом. пройшов місяць . йому кажуть : "Мойша, іди зарплату одержувати" А він : "А шо, здесь еще деньги платят ?"
Богдан Показати IP 7 Квітня 2014 15:18
Анатолій Григорович та Ншан Ашотович, продайте Subaru Outback та Toyota Land Cruiser Prado, купіть скромніші автомобілі вітчизняного виробництва - а різницю віддайте підлеглим - і борг по зарплаті погасите, і свого виробника підтримаєте, і не так соромно буде на роботу їздити.
гость Показати IP 8 Квітня 2014 15:52
Правильно нелучанин каже, відкат повним ходом, крадуть, а гроші з бюджету беруть.А цей Новачок при кожній владі добре пристосовувався при радянській з папочкою бігав, крутив на лево і направо при голубій і при ригах ,знову добре пристосувався..А в школі на троячки вчився, ума то там не очень, але головка сработала нормально,извилина пошла прямо в точку.
Володимир с. Шклінь Показати IP 9 Квітня 2014 19:45
Читаючи цю інформацію, дуже прикро, що люди не згадуть що для жителів с. Шклинь зробив Микола Ваильович Новак...Як у 90 роках завдяки йому був проведений природний газ у селі, тай не тільки це, млин був збудований також , і ще багато чого ... Сам я особисто з ним проживаю в одному селі, і хочу додати, що дорога за яку відповідає Микола Новак, не є самою гіршою ... Не знаю хто написав це в його адрес, але хочу сказати, що скоріше все у Вас напевно з ним якісь особисті неприємності, то не варто обливати людину "гразью", тому що в нашому селі його поважають і цінують...
Леонід Шклінь Показати IP 10 Квітня 2014 08:13
Не правда... Скільки знаю Миколу Васильовича як людину, не можу зганьбити його ім*я !!! Людина порядна і справедлива... В наш час , тяжко займати керівну посаду, тому що вимагають не мало, а працювати ні чим...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus