USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських активістів зацікавив тендер на закупівлю шкільних автобусів

13 Серпня 2016 12:01
У громадських активістів Волині виникли запитання по тендеру, згідно з яким придбали шкільні автобуси.

Виявилося, що Волинь придбала автобуси у Луцького автозаводу дорожче за Івано-Франківську область, - написав у соцмережі Михайло Шелеп.

“А ще цікавий той факт що Волинь купувала автобуси у луцького заводу. Ну добре ж, підтримали волинського виробника (і звісно ж вітання пану Гунчику…) Тільки от чому луцький автобус для Волині коштував дорожче ніж для Івано-Франківської області? Може тут продали якусь круту модель зі суперкомплектацією? Цікаво буде 1 вересня подивитись на цю новинку автопром.

І все ж, чому таки Волинь купила найдорожчі автобуси? Ніхто на тендер з дешевшими пропозиціями не подався? Табличка МОНУ показує що дешевші варіанти є. То в чому ж тоді причина?” – дивується він.

Зауважимо, що активіст поділився таблицею, яку опублікувало Міністерство освіти та науки України, в якій вказано:
Нагадаємо, управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації на відкритих торгах закупило 36 міських і туристичних автобусів на загальну суму 56,88 мільйона гривень.

До слова, нещодавно тендерний скандал вибухнув довкола Міносвіти. Там закупили шкільні автобуси, які за документами нібито українського виробництва, але насправді їх збирали в РФ на підприємстві, яке входить у холдинг, що забезпечує технікою російську армію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 13 Серпня 2016 14:35
А чому ви тільки два рядки показали? Взагалі то 1,58млн. - це найвища ціна всіх торгів, тобто тільки Волинь за космічні гроші автобуси купляла. Шкода що в нас вже немає правоохоронної системи.
11111 Показати IP 13 Серпня 2016 17:33
Активісти бачуть різницю між автобусами 2016 р. Євро 5 та 2013 р. Євро 3
Богдан Показати IP 13 Серпня 2016 19:44
Для пана Шелепа Головним є слово "Богдан" і от цікаво чому він не вказав модель автобуса? "Богдан" то є марка автобуса а не модель. Тому варто пересічному читачу доносити повну фнформацію. Автобуси для Волині і Франківська є різними, а тому і ціна різна, Але активістам всерівно, їм головне бути невдоволеними, от купили Російські дешевші, теж невгодили. А щоб автобус був дешевший пропоную пану Михайлу піти попрацювати десь на завод і при цьому не вимагати великої зарплати.
Просто до Богдан Показати IP 13 Серпня 2016 21:40
Откат активістам не дали. А це ж Як ж так може бути, це ж "активісти"
------ Показати IP 13 Серпня 2016 19:45
За 40.000$ крафтер новий полуться з клімою,а не це чудовисько (ісудзу 80тих років з халабудою з гі*...на !!!!!!!!!!!!! Петя рулить !!!!!! В одному місті вони нас мали .
-------- Показати IP 13 Серпня 2016 19:47
Якщо активісти бачать , а антимонопольний комітет не бачить!!!!!!!!!!!! То за що вони отримують гроші з наших податків???
Михайло Показати IP 13 Серпня 2016 21:05
Для знавців українського автопрому просто так для інформації, Автобуси Богдан на базі Ісузу вже років 3 не випускаються! Нікого не захищаю, але просто не вводьте в оману читачів!
Ірка Показати IP 14 Серпня 2016 19:37
А й правильно зробили що купили російські! Бо еталон розвалюється за рік а на щось нормальне розмитнення підняли! Ні, хочете щоб купили спрінтера за 40000€ з кондеєм а ваші телята клеїли гумки і малювали сидіння! За рік побачите що з маршрутним транспортом буде!
Петрович до Ірка Показати IP 15 Серпня 2016 00:04
а чого це ви шановна дітей телятами називаєте?Навіть якщо вони і клеють чи малюють в автобусі,це питання виховання,не всі зможуть дати діткам дорогу англійську освіту.Можна купити за 15-20 тисяч нормальні автобуси,як це роблять у Польщі,але ж Президент Дуда на відміну від Порошенка не має власного заводу автобусів,а значить думає про народ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus