USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинських бійців нагородили церковними та громадськими відзнаками

26 Січня 2016 13:28
Бійців АТО нагородили церковними та громадськими відзнаками у Кафедральному храмі Святої Трійці 24 січня.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської єпархії.

Подія відбулася до Дня Соборності України, на прохання Волинської обласної організації ветеранів АТО .

Близько сорока бійців різних підрозділів отримали нагороди після Божественної літургії. Декан собору протоієрей Микола Нецькар вручив відзнаки волинянам різних підрозділів, а також волонтерам і юристам, які захищають їхню честь і гідність у судах.

«Церква вирішила привітати та нагородити тих, хто заслуговує не тільки похвали, шани, а й великої любові, тому що вони тієї любов’ю і з любов’ю охороняють нашу Україну. Перебувають на сході країни і в ці холодні морозні дні проявляють свою відвагу, мовляв, «хто, як не я!», – звернувся протоієрей Микола Нецькар.

«Головна місія Церкви, звичайно, молитися за всіх, у тому числі за воїнів і за мир в Україні. А коли бачиш їхні щасливі очі, що про них тут пам’ятають, молитва стає сильнішою», – зазначив душпастир.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 26 Січня 2016 19:32
Отож,церква повинна молитися,підтримувати духовний стан людей , а не нагороди роздавати бійцям і займатись дешевим популізму,щоб виділити себе поміж інших конфесій.
не пацик Показати IP 27 Січня 2016 03:56
дуже правильно кажете але церковники тожи бляшки люблять ? а хіба ціняться ті що були раніше ? горбом зароблені ? нічо неціниться-добре що хлопців памятають але та допомога мізерна за той ризик що вони пережили. Дай Бог ім кращого життя.!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus