USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинських бійців запрошують на мотиваційну зустріч у Київ

25 Березня 2016 20:00
Відомий мотиваційний тренер, який народився без рук та ніг, – Нік Вуйчич – завітає до Києва на зустріч із волинськими бійцями.

Про це повідомляють організатори події.

У бійців є нагода доїхати та відвідати цей унікальний захід безкоштовно, завдяки фінансовому сприянню 2–ох компаній: Інвестиційної компанії «ВолВест Груп» та компанії з пасажирських автобусних перевезень «Луцьк Експрес» в рамках проекту «Меценати для солдата».

«Він – людина–легенда з неймовірною силою волі, яка переборола усі фізичні, психологічні та соціальні перепони» – додають організатори.

Зустріч організовують 7 квітня на національнальному спортивному комплексі «Олімпійський» о 19:00.

Благодійники придбали квитки та подбають про виїзд з Луцька до Києва для 35 бійців АТО.

«Друзі! Записуватись можуть всі бійці з Волині, але ми шукаємо передусім тих учасників бойових дій на Сході, які втратили кінцівки або мають явні ознаки тілесних ушкоджень – котрі відчувають як фізичні так і психологічні проблеми через набуті серйозні травми на війні. Якщо не буде попиту – то шанс потрапити матимуть і ті хлопці, що мають легкі поранення і душевні потрясіння. У зв’язку з лімітом квитків – прохання вписувати бійців що за посиланням (в дужках вказувати діагноз чи інші додаткові дані).

Також, для тих хто не хоче публічно розголошувати свої діагнози та недуги, можна присилати це конфіденційно – у приватні повідомлення.

Аби ми при великому ажіотажі бажаючих змогли відібрали тих наших захисників, котрі найбільше цього потребуватимуть.

Куратор Наталія Скай.

Телефон для довідок: 099-750-85-38

«Нік виступить на НСК «Олімпійський» з програмою «Життя без кордонів», в якій розкаже про свій нелегкий досвід, поділиться ставленням до цінності життя та найголовніше – змотивує наших бійців до конкретних позитивних зрушень. Він є прикладом для всіх людей, у кого опускаються руки – як саме потрібно справлятися з труднощами. Незважаючи на тяжку хворобу і відсутність чотирьох кінцівок, він завжди на позитиві, має дружину і дитину, успішну публічну кар’єру та насолоджується повноцінним життям!

Ми запрошуємо волинських бійців познайомитися з ним і почути все, чого може навчити глибока життєва мудрість: «Не зневіряйся – ніколи і ні за яких обставин» – закликають організатори.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Березня 2016 00:42
Этот парень просто супер! Очень эорошо, что у наших ребят будет возможность с ним потбщаться. Я читала про него раньше. Организаторам благодарность за такое хорошее дело.
Лучанин Показати IP 26 Березня 2016 01:05
Ruslan Telipskyi (організатор) - дуже хороша Людина, саме з великої букви. Побільше таких би Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus