USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Легендарний Нік Вуйчич - у Києві

17 Вересня 2017 18:12
До столиці прилетіла людина величезної сили. Австралійський письменник, оратор, меценат, який мільйони надихає мільйони людей на перемоги як всередині себе, так і зовні - легендарний Нік Вуйчич, інформує Інформ-ua.

34 років тому в Мельбурні (Австралія) родилося немовля, у якого був синдром тетраамелій (рідке спадкове захворювання, що приводить до відсутності всіх чотирьох кінцівок у людини).

Переживаючи щодо своєї інвалідності в дитинстві, Нік навчився жити з своїм недоліком, він повністю прийняв себе.

Перш ніж досягнути успіху хлопець, якому було 10 років, спробував звести рахунки з життям, він намагався втопитися. Але, на щастя, дитину врятували, а ця подія вплинула не тільки на самого Ніка, але і на більшість людей в майбутньому. Згодом він почав ділитися своєю внутрішньою силою з іншими людьми, які потребували джереа світла, коли в їхньому житті була суцільна темрява.

З тих пір він їздить по всьому світу і надихає своїми лекціями людей, чия віра в краще і в себе похитнулася. Відзначимо, що Нік Вуйчич у віці 21 року отримав подвійну ступінь бакалавра комерції, знімався в кінофільмі, був номінований на декілька премій, написав і виконав пісню.

34-річний австралієць дійсно вірить в диво і мрії, оскільки в його шафі, на всякий випадок, стоїть пара черевиків. У нього є дружина і двоє прекрасних дітей. В цьому році Нік Вуйчич знову прилетів до Києва, щоб подивитися, що ж сталося з містом за стільки днів: які зміни сколихнули столицю України (в 2016 році Нік закликав владу більше дбати про людей з обмеженими можливостями).

Він проведе благодійний концерт і спробує знову говорити про доброту і закликати чиновників до совісті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus