USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинських браконьєрів-убивць 4 козуль вимагають засудити

25 Травня 2015 13:15
Група членів Волинської обласної організації Українського товариства мисливців та рибалок (УТМР) побувала у Любомльському районному відділку міліції, щоб поцікавитися, на якій стадії перебуває слідство у справі незаконного полювання, – інформує БУГ.

Йдеться про справу вбивства 4-ох козуль, коли «на гарячому» зловили двох браконьєрів – Олександра Соколюка та Віталія Ярощука.

Заступник начальника РВ УМВС Юрій Пех повідомив УТМРівцям, що за цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 248, а також внесли відповідну інформацію до єдиного реєстру кримінальних розслідувань.

Зброя, яку вилучили на місці події, та автомобіль перебуватимуть у райвідділі до завершення слідства.

Члени УТМР також побували у міжрайонній прокуратурі і попросили її працівників простежити за об’єктивним розслідуванням справи, яка набула резонансу не тільки в районі, а й в області. Міжрайонний прокурор Ярослав Грищенко запевнив чоловіків, що візьме її під особистий контроль.

Водночас відео затримання браконьєрів надав керівник громадської організації «Рідна Любомльщина» Олександр Мікульський. Він і розповів подробиці справи.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вангую Показати IP 25 Травня 2015 14:38
що суд буде, але за нормами адміністративної відповідальності. На кримінал не вистачає суттєвого - істотної шкоди, яка сьогодні в обрахунку сягає понад 100 тисяч гривень. Так що, штраф і до побачення. І ще одне. Так виглядає, що захищаючи тварин дехто готовий розтерзати людей. Хоч і браконьєрів, але ж - людей!
макс до Вангую Показати IP 25 Травня 2015 17:32
слухай, оці як ти кажеш люди, інших людей чомусь називають сірою масою.....
? до макс Показати IP 25 Травня 2015 21:21
а якою масою треба називати?
свояк Показати IP 25 Травня 2015 14:47
Цікаво а на якій стадії знаходиться слідство у справі " волинських -мажорів сафаристів" які накуролесили та настріляли не одну пару косуль з незаконної зброї та незаконними методами. То ж шановні волинські прокурори віздвітуйте про це скандальне полювання на горохівських полях.!!!!
Правдоруб Показати IP 25 Травня 2015 15:07
Більша половина, яка сидить в правоохоронців самі браконьєри. Ахаха. Дожилися злодій вимагає покарати злодія.
Коля до Правдоруб Показати IP 26 Травня 2015 13:16
Точно сказано, злочинець валютний міняла вимагає покарати злочинців браконьєрів.Де логіка?
анінім Показати IP 25 Травня 2015 19:26
Долари,євро,зайчики,козлики...МІНЯЮ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus