USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинських лісівників, які «кришували» незаконні вирубки, – звільнять

13 Червня 2016 10:46
На Волині лісівники кажуть про 2 випадки порушень заборони виконання санітарних рубок. У обласному управлінні лісомисливського господарства винних працівників лісгоспів обіцяють звільнити.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 13 червня.

Нагадаємо, 10 червня між селами Немир і Мар’янівка Рожищенського району представники ГО «Зелений Тризуб» виявили вирубку лісу. Близько десятка чоловіків розпилювали колоди сосни і навантажувачем складали на фуру, яка, зі слів водія, далі мала прямувати на українсько-польський кордон. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Рожищенського відділення Ківерцівського відділу нацполіції.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Кабінет міністрів підтримав пропозицію Мінприроди тимчасово припинити рубки в лісах до перегляду регулюючих актів. Окрім того, звільнили керівника Держлісагентства. Таким чином, з 11 травня до 15 червня в Україні тимчасово заборонено проводити санітарні рубки лісів, до запровадження нормативно-правових актів, які б регламентували правила їх проведення.

Голова ОДА Володимир Гунчик нагадав що на минулому тижні з’явилася інформація, що в одному з лісництв виявили рубку за участю лісника.

«Ця людина не повинна працювати. Якщо вона досі працює, то завтра не повинна», - вважає він.

Як повідомив начальник відділу лісового господарства Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Борис Бабеляс, на Волині виявили 2 випадки незаконних рубок. За даними фактами буде проведено службове розслідування. А винних, переконує – звільнять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 13 Червня 2016 11:06
от клоуни , збитків на мільон а відповідати нема кому , більше того виявили не правоохоронці а активісти , для чого іх кормити податками невідомо, а щодо вирубки нехай гунчик людей не дурить а підніме д**у і проідиться дорогою луцьк любешів , протре своі очки і побачить скільки закритих фур іде не в польшу а на кроноспан, і яка кількість щоденно вирізаеться , а не писати " виявили два випадки рубки", цирк ОДА і ДЛГ
лісник Показати IP 13 Червня 2016 11:27
і всьо нащо здатна влада звільнити збиткі на мільярди а вини звільнити обіцяють і неякого криміналу та їм ваше звільнення до одного місьця
лісник Показати IP 13 Червня 2016 12:12
Ще помеліть язиками і Волинь буде одні кущі мати. Лісоповал іде день і ніч а криша це ця болтологія на вуха вам лошари. Правда товариш прокурор і головний митник? Меліть меліть....
справедливий до лісник Показати IP 13 Червня 2016 19:43
Причому тут митник?
василь Показати IP 13 Червня 2016 12:36
сьогодні по маневичах техніка з лісом радіона літае а не іздить , ще одну нараду гунчик нехай проведе, ну дуже смішно це читати як борються псевдореформатори , і хай опришко голова рда линьдюк ще виступить , ну дуже хочеться його писк про заборону рубок почути, будь ласка зробіть ще один веселий день для читачів порадьтеся ще раз
пень Показати IP 13 Червня 2016 13:38
Посадовою особою, яка нанесла мільйонні збитки для держави буде його Величність майстер лісу, якого на гарматний пострій не допускають до стратегії планування і відведення дерев до санрубок.Так було, так є, і так залишиться..А головні винуватці залишаться " поза кадром"Судове засідання оголошується закритим.
що до пень Показати IP 13 Червня 2016 19:48
Я хочу сказати, що організаторм цього нахабства безвідповідальності є нач. управління і вивозить не майстер лісу, а саме управління, І летять наші міліончики на фірми-прокладки з подачи нач. та ще по тих цінах відбувається реалізація по яких воно вказує.
іван Показати IP 13 Червня 2016 14:18
майстер лісу якщо він туди попав то знае що рубки без відповідних документів заборонені , але йому головний сказав і він те робить маючи при тому і собі копійку , хоча ніхто тут в цій краіні не сяде , скоріше у людей лопне пружина яка віддасть по всіх рилах яка зараз по кабінетах долари рахує з того лісу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus