USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинських підприємців змушують встановлювати термінали

11 Червня 2014 09:11
Якщо торгівельна площа підприємства перевищує 20 метрів квадратних, термінал встановлюється в обов’язковому порядку незалежно від кількості мешканців населеного пункту, у якому здійснюється торгівля, - наголошують у Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.

Два чинники - площа до 20 метрів квадратних і чисельність менше 25 тисяч осіб - не пов’язані між собою, діють окремо один від одного. Тому суб’єктам підприємництва не варто їх пов’язувати при встановленні терміналу.

Звільнення від обов’язкового приймання спеціальних платіжних засобів для здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) передбачено для підприємств торгівлі з торгівельною площею до 20 кв.м. (крім автозаправних станцій), а також для суб’єктів господарювання, які провадять господарську діяльність у населених пунках
із чисельністю населення менше ніж 25 тисяч осіб.

Довідково: дана норма передбачена Постановою КМУ від 29.09.10 року № 878 «Про здійснення розрахунків за продані товари (надані послуги) з використанням спеціальних платіжних засобів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus