USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку півтисячі підприємців можуть залишитися без роботи

21 Січня 2014 09:53
Луцькі підприємці знову прийшли на прийом до мера Миколи Романюка. Підприємців Завокзального ринку знову ж таки хвилює доля їхніх робочих місць, - повідомляє «Під прицілом».

Підприємці мають план пожежної безпеки згідно до якого, ширина проходів між рядами повинна бути 8 метрів, для того аби пожежна машина чи карета швидкої могли легко проїхати у випадку небезпеки.

Проте, якщо ряди розширити і зробити проходи шириною згідно з цим планом, втрачається близька 450 робочих місць.

Нагадаємо, колізія між підприємцями, які торгують на ньому та головою обласної спілки споживчих товариств тривають вже майже рік. Раніше повідомлялося, що початку нового року підприємці повинні перескласти договори оренди території, на якій мають контейнери. Якщо люди цього не зроблять до кінця січня, автоматично їхні договори будуть розірвані з ринком.

Але суть у тому, що план пожежної безпеки вже 2 роки не затверджується, а керівництво Завокзального ринку щоразу говорить інше. І саме з цим питанням люди й звернулись до мера Луцька ̶ план пожежної безпеки буде чи не буде затверджуватись?

Проте нічого суттєвого Микола Романюк з цього приводу не сказав, і призначив підприємцям ще одну зустріч.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
босяк Показати IP 21 Січня 2014 10:16
та до лампочки йому ваші проблеми-буратіно працює!
лучани Показати IP 21 Січня 2014 10:42
Варшавку давно пора закрити. Рознощик антисанітарії.торгівлі контрабандою та краденим. Будок наставили ,а з комунальної дороги зробили стоянку,лучанам неможливо проїхати.
Корінний лучанин до лучани Показати IP 21 Січня 2014 19:05
А ЩО, ВЖЕ ОБРОСЛИ ПУХОМ ТА ЛОБІЮЄТЕ ЛУЦЬКИЙ ЦУМ, ТА ІНШ. ...маркети, де продають ті шмотки в 2-5 раз дорожче ніж на ВАРШАВЦІ ? І НАВІЩО ВАРНЯКАТИ що продають крадене!!! Перш ніж таке говорити - ДОКАЖИ!!! А в ЦУМІ КОНТРАБАНДИ - що НЕМА ? 450 робочих місць - це 450 торгових точок, якщо 1 працівник = 1 роб. місце! І ще одне, в нас люди не мають великих статків щоб купувати товар з навороченими як у ЦУМі чи в БУРАТІНО цінами ! Скільки підприємці платять АРЕНДИ за площі в ЦУМі чи БУРАТІНО!? Вони ж мають не одну торгову точку в Луцьку!
Семен Показати IP 21 Січня 2014 12:41
А интересно,, пересічний лучанин чи гість "Варшавки" заметит, что пропало 450 рабочих мести и сразу сильно завоет?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus