USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Волинських служителів Феміди нагородили

12 Грудня 2014 14:56
Більше трьох десятків служителів волинської Феміди – судді й працівники Апеляційного суду Волинської області - отримали нагороди та відзнаки, які сьогодні вручив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Відзначали кращих із нагоди 75-ї річниці діяльності храму правосуддя та професійного свята – Дня працівників суду. Про це інформують у прес-службі облдержадміністрації.

- Від усієї душі вітаю із подвійним святом, - зазначив Володимир Гунчик. – Ваша діяльність, а особливо сьогодні, має надзвичайно важливе значення в утвердженні принципу верховенства права. Неупереджене, незалежне і справедливе судочинство – це те, чого вимагає суспільство, це – запорука довіри громадян до влади. Професіоналізм суддів, відповідальність і об’єктивність у прийнятті рішень, щоденне віддане служіння закону – принципи, від яких залежить авторитет країни.

Почесну відзнаку Верховного Суду України «За вірність Закону» отримав заступник голови суду Олександр Фідря, почесну грамоту Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ України – заступник голови суду Анатолій Хомицький, почесні грамоти та подяки Державної судової Адміністрації – помічники судді Світлана Масляна, Тетяна Сацик та Людмила Уманська, секретар суду Ірина Дзюба.

Почесні грамоти облдержадміністрації отримали помічник заступника голови Андрій Савич та головний спеціаліст Олена Курта. А народний засідатель апеляційного та Луцького міськрайонного судів області, громадський діяч Володимир Павлік дістав подяку Ради суддів України. Окрім того, чимало служителів волинської Феміди отримали подяки від голови суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
DJYJ Показати IP 12 Грудня 2014 15:00
коментар було видалено
ЗМІ Показати IP 12 Грудня 2014 15:24
А я вітаю суддю луцького міськрайонного суду Тетяну Філюк. Суддя нового покоління: незаангажована тягарем серпа і молота, не хабарниця, розумна, толерантна, ввічлива, з тверезим розумом. А ще є Валентина Пушкарчук. З професійним святом цих красивих жінок, щастя їм і здоровя, росту по службі.
небайдужий до ЗМІ Показати IP 12 Грудня 2014 17:12
я підтримую вітання і щоро радий за нормальних та порядних Людей . Хай щастить Вам Люди добрі .
$$$$$$$$$$$ Показати IP 12 Грудня 2014 17:30
ВІТАЄМО!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus