USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинським студентам-медикам, які врятували чоловіка у поїзді, вручили нагороди

1 Червня 2019 10:26
У Головному управлінні ДСНС у Волинській області під час закриття ХХХІІ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля державними відзнаками нагородили чотирьох студентів Ківерцівського медичного коледжу, які врятували життя людини в потязі, повідомили у прес-службі народного депутата України Ірини Констанкевич.

Нагадаємо, на Волині четверо студентів-медиків їхали в одному вагоні з чоловіком, у якого стався серцевий напад. Перш ніж викликати швидку, вони почали реанімаційні дії та врятували життя чоловікові, який пережив клінічну смерть.

Тоді народний депутат Ірина Констанкеввич звернулася до уряду з проханням нагородити героїв: Олександра Багнюка, Віталія Ходаковського, Віталія Подобу та Віктора Гомона. І вже сьогодні на урочистому зібранні рятувальників нагороди знайшли своїх героїв.

Почесні відзнаки хлопцям вручила особисто народний депутат Ірина Констанкевич.

«Сьогодні ви є прикладом для всіх нас, як бути небайдужим, людяним, не стояти осторонь. Ви наші герої, адже вам вдалося зберегти найцінніше – людське життя», - резюмувала нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 1 Червня 2019 13:14
Пишаємося і дякуємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus