USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Волинських ветеранів з Днем Перемоги привітали подарунками

6 Травня 2017 09:00
Свято зі сльозами на очах – саме так вкарбувався у пам’ять учасників Другої світової війни день 9 травня 1945 року. Адже багато солдатів полягли на полі бою, захищаючи рідну землю від ворога. А ті, кому пощастило повернутися живими, не забувають героїчно загиблих побратимів.

Про це повідомляє прес-служба Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом»

Щороку волинські ветерани традиційно збираються напередодні Дня Перемоги, щоб пригадати військові подвиги та вшанувати полеглих однополчан. Вже кілька років поспіль вагому підтримку для відзначення цього свята надає Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

Цьогоріч 345 учасників Волинської обласної організації ветеранів України отримали від Фонду солодощі та сертифікати на продукти. Бойові побратими, які мешкають у Луцьку, зібралися у кафе «Вікторія», де співали пісні воєнної молодості, читали вірші, ділилися спогадами та насолоджувалися виступом народного аматорського чоловічого хору патріотичної пісні «Подвиг».

З прийдешнім святом ветеранів привітав секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук.

«Дякую за Вашу мудрість і героїзм у воєнні роки, за розбудову нашого міста у мирний час. Завдяки Вам сьогодні ми маємо можливість жити і працювати. Бажаю всім міцного здоров’я, миру, злагоди і благополуччя», – зазначив Ігор Поліщук.


Зі слів голови міської організації ветеранів України Валерія Севрюкова, ветеранам приємно, що їх не забувають. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» вже декілька років надає значну підтримку ветеранам.



«З нагоди свят учасники організації отримують продуктові набори та подарунки, на їхнє прохання здійснюється передплата газет. Таким чином, люди старшого покоління відчувають, що вони потрібні, про них дбають», — розповів Валерій Севрюков.

Ветеранові Миколі Чернецькому зозуля накувала 90 літ. А на війну він пішов 18-річним юнаком у Вітебську. Дякувати Богу, вцілів у горнилі війни, дожив до такого поважного віку. Дуже переживає, що нині на сході України триває війна, в якій гинуть найкращі.


Підполковник запасу Михайло Єрлін має багато бойових нагород. Та найбільше гордиться медалями за взяття Берліна, за звільнення Праги, за перемогу над Німеччиною та за звільнення Волині. 91-річний ветеран переконаний: для всіх учасників тієї війни Перемога була, є і буде.


«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» організував це свято разом із міською організацією ветеранів України. Ми пам’ятаємо про вас, пам’ятаємо ваш подвиг, рівняємося на Вас. Засновник Фонду передає вам вітання та низький уклін за ваш подвиг», – наголосив керівник програми «Культура і духовність» Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Дмитро Зінько.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Скільки Показати IP 6 Травня 2017 11:46
Серед них реальних 1939-1945?????????
Анатолій Бідзюра Показати IP 6 Травня 2017 13:27
Ніскільки. Не хочу псувати їм настрій, проте, спитаю: А де славослів'я на адресу вояків ОУН-УПА, що боролися по-справжньому за незалежну Українську Державу, а не воювали на боці московського загарбника, щоб її поневолити?
Sieger до Анатолій Бідзюра Показати IP 6 Травня 2017 15:01
Біздюра, не б*зді. Мільйони українців, які воювали на боці Червоної Армії, теж "поневолювали" власну рідну землю в тій війні?
КЛАВА до Анатолій Бідзюра Показати IP 6 Травня 2017 22:03
У лісі...
Можливо Показати IP 6 Травня 2017 14:37
Не волинських ветеранів а луцьких.
Цілком можливо до Можливо Показати IP 6 Травня 2017 22:19
А луцькі - не волинські? Читайте текст, а не лише заголовок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus