USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вистава і солодощі: для дітей військовослужбовців Луцької громади влаштували свято

21 Грудня 2022 17:58
У Луцькій громаді для дітей військовослужбовців із нагоди Дня Святого Миколая організували свято. Завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» діти мали нагоду подивитися виставу «Світло перемоги», а опісля всі отримали солодкі подарунки.

Театралізоване дійство організували в Палаці культури Луцька. Присутні в залі разом із головними героями вистави боролося зі злом, а в фіналі до дітей вийшов Святий Миколай, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Мені сподобалося вистава. Сподобалося, коли хлопці показували майстер-клас», – ділиться враженнями школяр Данило Янишевський.

«Я бачив Миколая. Він сказав, що всі бажання здійсняться», – зазначає Юрій Пасічник.

Ярослава Одінцова додає: «Мені все сподобалося. Найбільше запам’яталося, як дідусі кидалися сніжками. І янголятка дуже класні були».
Після вистави на кожну дитину очікував солодкий подарунок. Загалом цього тижня від Фонду близько 2500 діток військовослужбовців отримають подарунки.
Читати ще: У Луцьку на День святого Миколая для кількох сотень дітей пільгових категорій організували свято

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» із перших днів повномасштабної війни допомагає військовослужбовцям. І звісно, у найважливіше свято для усіх дітей, у День Святого Миколая, Фонд вирішив привітати діток, подарувати їм солодощі, свято. По їхнім очам, емоціям я бачила, що нам це вдалося, – коментує голова правління Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода. – Ми запрошували дітей військовослужбовців із нашої громади. І близько 2500 дітей упродовж тижня отримають подарунки й вітання від Фонду».
Як додає Катерина Шкльода, світло, яке шукали персонажі зі сцени разом із дітьми, аби перемогти темряву, – це те, що зараз наші ЗСУ виборюють у ворогів.

Мета подібних заходів – привітати дітей військовослужбовців, які чекають своїх батьків. Головне – хоча би на трішки відволікти найменших від думок про війну.

У всіх дітей нині дорослі мрії – мир, перемога й повернення додому рідних.
«Я хочу, щоб тато повернувся до Луцька», – ділиться своїм найпотаємнішим бажанням Данило Янишевський.

Аліса Остимчук, своєю чергою, мріє про перемогу і будинок, наповнений книжками.

Фото зі сторінки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Facebook
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus