USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинських школярів тестували на знання Євросоюзу

26 Листопада 2008 16:39
Учні шкіл та члени євро-клубів міста Горохів, що на Волині, взяли участь у інформаційному семінарі з питань європейської інтеграції, що проходив 25 листопада в рамках обласного молодіжного проекту «Відкрий Європу». Реалізовує даний проект волинська молодіжна організація АМоРе, - повідомили «Волинським Новинам» у прес-службі об’єднання.
Близько 40 молодих людей занурилися до цікавої та різноманітної культури Євросоюзу, дізналися більше про політичну та економічну співпрацю України та ЄС. Активна участь школярів у теоретичних семінарах та практичних заняттях показала, що молодь цікавиться діяльністю Євросоюзу й має свою чітку позицію щодо вступу України до цієї міжнародної організації.
Після занять було проведено тестування, яке показало, що учасники проекту досить добре засвоїли подану інформацію. Наступним етапом стане проведення євро-брейн рингу, котрий заплановано на 2 грудня. Участь у заключному етапі візьмуть кращі знавці аспектів євроінтеграції.
Горохів став другим містечком де пройшов цей захід. Попередньо школярі Рожища прослухали тематичні семінари, що стосувались співпраці України та ЄС. Наступним містом, де учням розказуватимуть про ЄС, будуть Ківерці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus