USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинських студентів на роботу спрямовуватимуть комітети

13 Жовтня 2008 13:09
У Луцькому ВПУ будівництва та архітектури відбулася нарада з приводу формування Дорадчого комітету. Про це 13 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Волинський регіональний центр зайнятості, основна функція Дорадчого комітету передбачає побудову ефективних зв’язків освітнього закладу з роботодавцями для розширення його навчальних можливостей, зокрема щодо навчання дорослого населення.
Серед запрошених – роботодавці будівельної галузі, представники торгових марок фірм Церозіт, Хенкель Баутехнік Україна та служба зайнятості.  Присутні обмінялись думками з питань партнерства та можливих шляхів підвищення ефективності навчання у відповідності до потреб місцевого ринку праці. Одним з таких шляхів може бути робота Дорадчого комітету за професією.
Дорадчий комітет за професією слугуватиме роботодавцям засобом консультування працівників навчального закладу щодо навичок, якими повинні володіти учні для забезпечення вимог підприємств місцевого та регіонального ринків праці, а також для безперервного надання інформації про особливості вибору навчання з урахуванням потреб роботодавців.
Ознайомившись з Положенням про Дорадчий комітет, учасники наради вирішили обговорити  його в колективах та подати пропозиції конкретних осіб щодо членства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus