USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських водіїв-порушників відправлятимуть у СІЗО на 7 діб

18 Березня 2009 18:29
Ідея заміни підвищених штрафів за порушення правил дорожнього руху громадськими роботами частково провалилася – порушники знайшли способи не з’являтися на ділянках. Про це 18 березня повідомляють «Волинські Новини».
«Є такі, які намагаються ухилитися. Думають, що все це – несерйозно. Зараз підозрюємо одного з чиновників в тому, що він незаконно видав порушникові довідку про те, що той вже пройшов громадські роботи», – розповів начальник прес-служби волинського УДАЇ Віктор Главічка.
Як інформує Autosvit.com.ua, у ДАІ Волинської області запропонували закривати на сім днів в СІЗО тих, хто вирішив проігнорувати громадські роботи. У Рівненській області, як повідомила начальник прес-служби облГАІ Світлана Мазко, водіїв, які ухиляються, вже попередили, що заарештовуватимуть без права побачень з рідними і отримання передач.
Зараз порушники за бажанням прямують в підпорядкування жекам, які і дають завдання підмести вулиці і парки, прибрати території шкіл і кладовищ, і так далі. Альтернативним покаранням скористалися третина зі всіх затриманих у п’яному стані за кермом. Тільки у Волинській області таких 271 людина.
«У мене був такий робочий. Правда, він соромився працювати в своєму районі, адже по вулицях проходить багато знайомих йому людей. Він попросив, щоб я його направив в таке місце, де б його менше бачили, я йому пішов на зустріч. А ініціатива в цілому непогана», – розповів директор луцького жеку №2 Володимир Рижук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонімій Показати IP 19 Березня 2009 12:02
Навіщо ця показуха? І хто буде підмітати парки - водії BMW X5 і крутих мерсів, які найчастіше просто ігнорують всі правила дорожнього руху і яких інспектори ДАЙ роблять вигляд що не помічають; чи водії жигуликів і таврій яких оштрафували за "лису" гуму на колесах, чи перегорівшу лампочку в фарі???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus