USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинським аграріям розповіли, де можна взяти гроші на бізнес

28 Квітня 2015 15:43
Аграрії Волині можуть отримати гроші за свою продукцію, яку тільки планують посадити. Окрім форвардних закупівель сільгоспвиробникам будуть доступні й пільгові кредити.

Про це йшлося під час оперативної наради голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 27-го квітня.

Як запевняє директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко, на державну підтримку кошти є.

«Нещодавно відбулася селекторна нарада з Міністерством аграрної політики та продовольства України. Там повідомили, що виділили 300 мільйонів гривень із держбюджету для здешевлення кредитів для аграріїв до 15% річних. Ці кошти розподілять пропорційно між областями до об’єму товаровиробництва. Перевагу щодо отримання пільгового кредитування мають підприємства з річним обсягом до 10 мільйонів гривень.

«Окрім того, сьогодні пат «Аграрний фонд» розпочав форвардні закупівлі зерна у сільгоспвиробників. А з травня вже розпочне закупівлю кукурудзи, ячменю, пшениці ПАТ «Державна продовольча-зернова корпорація». Це - фінансові можливості й ресурси, які можуть використовувати наші аграрії», - повідомив Горбенко.

Чиновник додав, що матимуть підтримку не лише крупні товарні виробники, а й одноосібники, адже облрада виділила 2,3 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Квітня 2015 18:57
"Сорока-ворона кашу варила..."

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus