USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Для бійців «Світязя» відремонтували БТР. ФОТО

5 Листопада 2014 16:29
Бійцям батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» передали бронетранспортер, який відремонтували коштом благодійників.

Про це інформує репортер ZIK-Стрім Павло Мельничук.

Передача полагодженого бронетранспортера відбулася в училищі професійної підготовки працівників міліції у селі Сокиричі Ківерцівського району Волинської області. БТР-80 вже не новий, він простоював у гаражі. Після нетривалого ремонту спецавтомобліль заправили 300-ма літрами пального і передали в користування батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь».

«Зараз Україна переживає складний період випробовувань. Тож у волинських бізнесменів виникла ідея – створити фонд допомоги воякам, щоб через нього закупити техніку, спорядження тощо. Адже якщо на Волині є один мільйонер, то він може допомогти у міру своїх можливостей, а якщо їх збереться десять, то й допомога буде вдесятеро більшою», - зізнаються благодійники.

Зі слів ротного командира «Світязя» Олександра Фацевича, цей бронетранспортер стане бійцям у пригоді, адже нормальної важкої техніки вони не мають. Досі в батальйоні був лише один броньований автомобіль, на якому вивозили поранених вояків з-під Іловайська. Тепер благодійний фонд «Волинь-2014» відгукнувся на прохання керівництва роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області відремонтувати БТР-80.

«Раніше в нас була лише одна інкасаторська автівка, але у неї - тонка броня. Тож цей БРТ нам дуже доречний, до того ж в нього підвищена прохідність, мобільність. Це саме те, що нам потрібно, адже ми безпосередньо не беремо участі у бойових діях, у нас інші цілі - зокрема, зачистка населених пунктів», - розповів командир роти батальйону «Світязь» Олександр Фацевич.

Бійці «Світязя» вже встигли обкатати відремонтований бронетранспортер. Перед відправленням у зону АТО вояки сфотографувались біля машини з українським прапором та пообіцяли повернулись з перемогою.

Фото з сайту волинської міліції:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Дончанин Показати IP 5 Листопада 2014 16:45
коментар було видалено
дончанину Показати IP 5 Листопада 2014 16:51
Хлопче, ти повний 3,14 здюк.
Анонім до дончанину Показати IP 5 Листопада 2014 16:58
А ты вумний як вутка, только отруби не жрешь. Ибо по сути ничего, окромя матюков, сказать не можешь. Ибо ты находишься на уровне развития знаменитой героини из "12 стульев"?
123 до Анонім Показати IP 5 Листопада 2014 20:08
Дорогой Гиркин или прихвостень этого человека, судя по твоим коментариям ты дальше петикантропа или подобных ему не ушел. Так что или иди воюй, или закрой рот и сиди тихо
Онисим Показати IP 5 Листопада 2014 17:30
тіки не відправляйте того бтр на схід, бо колоради спалять або заберуть собі
Анонім до Онисим Показати IP 5 Листопада 2014 17:45
Зачем палить? Он колорадам пригодится.
БРДМ Показати IP 5 Листопада 2014 21:56
Прохання перевірити цей БТР, щоб не було як з брдм-ами.Може він також не заведеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus