USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські медики збирали гроші на армію

9 Вересня 2014 17:30
Більше 100 тисяч гривень волинська обласна клінічна лікарня пожертвувала на армію.

Про це розповів головний лікар ВОКЛ Іван Сидор сьогодні, 9 вересня.

Нагадаємо, у лікарні відкрили після реконструкції два відділення: щелепно-лицевої хірургії та офтальмології. На це витратили солідну суму залучених коштів. Лише на обладнання для лікувально-діагностичного центру офтальмологічного відділення витратили більше 15 мільйонів гривень. Однак, переконує Іван Сидор, медики не стали осторонь благодійності.

Так, з його слів, 40 тисяч гривень зібрав колектив лікарні на допомогу бійцям АТО, 20 тисяч – для героїв Небесної Сотні. Також, розповідає він, волинським бійцям передали від ВОКЛ ліків на суму близько 50 тисяч гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКА ГІМНАЗІЯ ЗІБРАЛА 50 ТИСЯЧ НА ЛІКИ ДЛЯ БІЙЦІВ

До слова, двоє працівників лікарні перебували у зоні АТО. Нині один з них лікується у Луцькому госпіталі після контузії, а інший фахівець - досі там.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Patrik Показати IP 9 Вересня 2014 17:46
Похвально... Медикам - респект, особливо медсестричкам та санітарочкам... Сьогодні це не дивина, байдужих людей мало, бо не тільки медики постійно спонсорують нашу армію, на жаль, є потреба в такій допомозі у захисників України... А Сидор і сам міг би легко профінансувати ці кошти, для нього ці 90 тисяч гривень, що для пересічного громадянина - 90 копійок.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2014 20:17
Скоріше вдавиться, як поділиться, то ще той жлоб.
лучанка Показати IP 9 Вересня 2014 21:41
а самі скільки пожертвували,а....?
Анонім Показати IP 10 Вересня 2014 13:51
А сам хабаоник Сидор,який має пів Луцька аптек і обдирає знедолених хворобою людей не хоче поділитися з АТО своїми награбелними грошима.
Волинянка Показати IP 10 Вересня 2014 22:04
Я знаю 100%,що Сидор давав особисто свої і гроші, і ліки, і допомагає пораненим бійцям і їхнім сім'ям!Неодноразово зверталася до нього і до його сина за допомогою по медикаментам,по спальним мішкам,по продуктах...ніколи не відмовили!!!!А ті,хто тільки те і вміє,що людей брудом поливати,позакривайте свої роти і зробіть бодай-що для нашої армії,для поранених,для сімей героїв,які загинули!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus