USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинським випускникам ПТУ не дають дипломів

20 Липня 2015 21:14
Волинським випускникам професійно-технічних училищ досі не видали дипломів. Через це вони не можуть подати документи на вступ до вузів. Про це журналістам «Громадське.Волинь» повідомила мама випускника Наталія Надашкевич.

Її син захистив свій диплом ще у червні, але не отримав ні його, ні хоча б номера, який би можна було подати у вищий навчальний заклад. Сім’я уже зверталася у два вузи, але отримала відмову. Лист міністра освіти з проханням врахувати ситуацію й приймати документи без дипломів на приймальні комісії не подіяв.

Головний спеціаліст сектору професійно-технічної освіти обласного управління освіти і науки Людмила Полякова телефоном повідомила, що цьогорічна ситуація із дипломами виникла вперше. Їх відсутність вона пояснює тривалою процедурою тендерних закупівель. Чиновниця не змогла пояснити, чому вузи проігнорували лист міністра освіти, але запевнила, що найближчими днями проблему вирішать.

«Через цю бюрократичну тяганину діти, які хочуть вступати у кілька вузів в різних областях, ризикують не встигнути подати документи», – переконана Наталія Надашкевич.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що випускникам СНУ нарешті видадуть дипломи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus