USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинським спортсменам не вистачає грошей

7 Лютого 2013 10:23
Спортсменам з Волині не вистачає грошей на харчування, квартири та навчально-тренувальну роботу.

Про це повідомив директор Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності Микола Зайченко на засіданні постійної комісії Волинської ОДА з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму 6 лютого.

Микола Зайченко поскаржився, що досягнення волинських спортсменів не оцінюють належним чином, тому основною проблемою є відсутність коштів на навчально-тренувальну роботу.

«Шість спортсменів, які брали участь у тридцятих Олімпійських іграх, отримали квартири. Це велике досягнення нашої області. Хотілося б, щоб вело-спортсмени теж мали надію отримати квартири, адже були зайняті хороші місця. В інших містах і за дев’яте місце отримують квартири» – розповів директор школи вищої майстерності.

Щодо фінансування спортивної школи, то з бюджету виділяється близько 250 тисяч гривень, хоча зі слів Зайченка, на спортивні школи інших областей виділяють значно більші суми. Він додав, що коштів не вистачає ще й на навчально-тренувальну роботу – це забезпечення медикаментами, виїзди на навчально-тренувальні збори за межі області або харчування на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
спортсмен Показати IP 7 Лютого 2013 10:32
Поки Зайченки будуть керувати ШВСМ ніколи коштів не хватить скількиб не дали.
Paulo Показати IP 7 Лютого 2013 11:11
Як у нас заведено, все фінансування іде за рахунок коштів батьків.
спортсмен Показати IP 7 Лютого 2013 12:00
Грошей дійсно не вистачає.Але ще одна проблема коли і ті кошти розподіляють не за спортивним принцепом а хто раніше і хто поблише.
мама Показати IP 7 Лютого 2013 22:54
люди, ви смішні??? що можна зробити за кошти батьків??? організувати змагання? придбати інвентар? поліпшити матеріально-технічну базу ШВСМ? ААААААААА, ПЕВНО, палац спорту побудувати=)))))) чому в інших областях виділяються великі суми на спортивні школи( а це , до речі, правда)??? та перш за все тому, що там керівники на подібних посадах не ОСОБИСТО вибирають, які види спорту "вигідні", а які "неперпективні"........ а для Зайченка - це звична справа, він і цар , і бог ........
Спортсмен Показати IP 13 Березня 2013 15:34
волинські важкоатлети виграють практично всі всеукраїнські змагання але підтримки збоку швсм взагалі смішна !!! виділять 400 грн на харчування раз в два місяці, спортсменам яким на 2 дні підготавки потрібно 400грн!! нема не нормальної матеріальної бази, це просто смішно, думаю з таким відношенням скоро не буде навіть де тренуватись(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus