USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинський бард презентував новий кліп. ВІДЕО

25 Липня 2015 21:05
Відомий володимир-волинський бард, джазовий співак Сергій Шишкін презентував новий кліп та пісню під назвою “Скажи, Володимире”. Презентація відбулася сьогодні, 25-го липня, під час фестивалю “Кіномедія”. Новий твір співак присвятив пам’ятній даті – 1000-літтю з дня смерті Хрестителя Руси. Про це повідомляє Буг.

“Два місяці такого собі самоґвалтування – ось чого мені вартувало народження цього кліпу. Ви ж зрозумійте – дата смерті – це ж не день народження. Тут необхідно було підібрати відповідні музичні інструменти, тему твору, картинки в голові намалювати для відеосюжету, дійових осіб вибрати. Я одразу згадав за давнього свого приятеля Ярослава Абрамюка, з світлого лику якого у районному будинку культури Олександр Дишко малював образ князя Володимира. Ось він і я стали основними дійовими особами кліпу”, – розповів у преамбулі до показу своєї роботи автор і виконавець твору Сергій Шишкін.

На сьогодні Ярослав Абрамюк – актор Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка. А ось у далекому 1988-му – був директором БК у Володимирі-Волинському. Саме тоді, до тисячоліття з дня заснування міста, з’явилося у цій установі історичне панно, а обличчя князя на ньому стало дуже схоже на пана Ярослава.

“Коли записували пісню, до речі тут, у Володимирі – не в Києві, я був дуже стомлений і все довелося записати з одного дубля. А от знімали кліп довше. І вранці, до схід сонця, вставали, і нові ракурси Успенського собору та Василівської церкви шукали, і з виставкою-продажем в Будинку культури боролися. Торгаші загородили необхідну частину панно – і нам довелося так сказати “м’яко” їх посунути (сміється – ред.). Музичне оздоблення – музика Сашка Лірника. Звук ліри найбільше асоціюється в мене з історію українського народу”, – розповів Сергій Шишкін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
shyshkin Показати IP 25 Липня 2015 21:40
На Ютюбі під відео чітко вказано : Сергій Шишкін – музика, текст, спів, монтаж, ідея. Сашко Лірник ( Олександр Власюк ) – колісна ліра. Іванна Ворошилюк – скрипка. Роман Гречаник – зйомка. http://art-zebra.com Місто Володимир - Волинський. А так - дякую! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus