USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський «Беркут» причетний до кривавих подій у Києві?

1 Грудня 2013 17:07
Бійці волинської роти «Беркуту» можуть бути причетними до жорстокого розгону мітингувальників на майдані Незалежності у Києві.
Про це стало відомо під час Народного віча, що відбулося 1 грудня на Театральному майдані у Луцьку.
Зі слів депутата луцької міської ради Сергія Григоренка, депутат Верховної Ради України Геннадій Москаль повідомив, що серед беркутівців, які били людей на майдані, можливо, був волинський «Беркут». Сергій Григоренко зазначив, що наразі ніхто не чув позицію керівництва волинського «Беркуту» з цього питання.





«Відмовився їхати львівський, вінницький, тернопільський, івано-франківський, закарпатський «Беркут». Волинський «Беркут», можливо, там був, тому я як депутат міської ради та мої колеги звернемося до генерала, начальника волинської міліції. Хай він або спростує, або підтвердить, що волинський «Беркут» був там. Я звертаюся до волинського «Беркуту», ви більше не «Беркут», ви - падальщики, грифи, які, як трупи, пожирають дітей революції», – повідомив Сергій Григоренко.
Учасники віча підтримали промовця та скандували «Беркуту - ганьба».




Зі слів депутата, існує два варіанти – так, як львівський чи тернопільський «беркут», відмовитися йти з казарм, лишитися у Луцьку та охороняти порядок на майдані, або ж взагалі звільнитися з лав цієї ганебної організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Сергіївна Валентина Показати IP 1 Грудня 2013 18:10
Та невже наші волиняни пішли на таке?
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2013 19:32
Так, і волинський Беркут теж причетний. А ви спробуйте в напруженому стані декілька днів не поспати і потім зіштовхнутись з провокаторами. Треба розуміти з ким загравати. Але навіть це ніяк не може виправдати їх дії. Ті командири які віддали наказ на штурм повинні бути покарані. Але і народ повинен розуміти що їх дії завтра можуть знову привести до цього.
з Луцька Показати IP 1 Грудня 2013 20:03
Москаль - це відомий брехун і провокатор! А Григоренко... - no comment!!!
тоже з Луцька. до з Луцька Показати IP 1 Грудня 2013 20:36
Григоренко чмо , писхічно не врівноважене. Брехня, я знаю багатьох беркутят, які мені під час спілкування стверджували що всі хлопці у луцьку, ніхто їх до києва не відправляв. А Москаль, не патріот, а дійсний москаль-провокатор. За такі провокації та брехню необхідно його притягнути до відповідальності.
макс Показати IP 1 Грудня 2013 21:24
Москаль - провокатор і брехун. Він що, пі хвіт тим хлопцям дивився, чи посвідчення перевіряв. Дійсно, немає більшої паскуди, як колишній міліціонер.
ісса ндойє Показати IP 1 Грудня 2013 21:32
Знайомі усі лица падальщиків, завтра в Україні оголосять надзвичайний стан, а всі ці падальщики за антидержавний переворот будуть на лаві підсудних ....
Лучанка.Болонья.Італ Показати IP 1 Грудня 2013 21:34
Дорогі співвітчизники!.Ми українці в Італіі разом з Вами на майданах та пощах!Підтримуємо Вас та слідкуємо за подіями в країні.Ми за кордоном своїми мітингами та зібраннями на площах прагнемо показати всій світовій спільноті що ми разом з Вами .Ми підтримуемо Вас.В четвер 5 грудня на центральній площі м.Болонья організовуємо мітинг протесту діючому уряду та прагнемо відставки президента.Мітинги проводяться у всіх містах Італіі.Тримайтеся до останнього-.ми повинні змінити життя на краще -так далі бути не може!
А що до Лучанка.Болонья.Італ Показати IP 1 Грудня 2013 21:42
Сракопад почнеться?
Лучанин до Лучанка.Болонья.Італ Показати IP 1 Грудня 2013 23:49
Цей діючий уряд далі за всіх просунув Україну до Євросоюзу (інше питання чи через те хотів випендритися перед опозицією чи дійсно хотів цього). Це факт. Є ще один факт - Ельмер Брок в телеефірі сказав що в зв'язку з останніми подіями повернутися до підписання угоди можна буде лише через рік і то, якщо Україна підніме рівень життя українців та зробить необхідні економічні зміни. Мені теж не подобається цей уряд, але є ще один факт - потрібні зміни за рік може зробити лише Янукович і цей, або інший контролюємий ним уряд. Що може зробити опозиція народ, напевно вже забув. Люди повинні повстати не проти уряду, а проти олігархів, а вони зараз захищають саме інтереси олігархів та "людей", які "виганаяють" народ на майдани задля їх президенства. Сутички з Беркутом - це саме їх рук робота і відповідальність лише на них. Розумні да зрозуміють.
загреб Показати IP 1 Грудня 2013 22:15
Риги визжат.
РБ Показати IP 1 Грудня 2013 22:57
як це прикро, але Луцький Беркут у невеликій кількості (до 20 голів зі стада.) виїжджав у Київ і це правда.
жека Показати IP 3 Грудня 2013 00:19
в Луцьку, як завжди послідовності рішень немає. Тільки кричали "Ганьба Романюку"; тут вже Козюра з Григоренком привели натовп до свого компаньена Романюка і знов витягнули Буратінку з лайна. Поки з вас будуть робити дурнів - нічого ви не зміните. Чого ви дозволяєте "вішати локшину на свої вуха". Маєте припинити бути стадом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus