USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Волинський фест розігрує фуболку з автографами артистів. Збирають кошти на ЗСУ

13 Липня 2022 00:50
Фестиваль "Княжий" передав для розіграшу волонтерській групі дружнього "Бандерштату" футболку, яку у фестивальні дні у 2021 році розписали всі гурти-учасники сцени. Виручені кошти передадуть ЗСУ.

Фірмова біла футболка фестивалю розписана з двох боків. На ній – 12 підписів. По одному від кожного гурту та ще 2 іменні – учасників гуртів. Серед підписів: Johnny Rides, Каtana, Цвях, Карна, Мотор'Ролла, Kleft, Etnaterra, Toloka, Чумацький шлях, аlyona аlyona.

"Цьогоріч замість стогривневого квитка на фестиваль просимо взяти участь в аукціоні. Переможця оберуть рандомно з тих, хто перекине 100 грн на волонтерський рахунок та виконає умови допису "Бандерштату". Дякуємо дружньому фестивалю, який так багато робить для захисників", – розповіли організатори фестивалю "Княжий".

"Підтримайте збройні сили і отримайте унікальну футболку. Вона така одна!" – закликають організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus