USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський коледж хотів запастися меблями «за дякую»

23 Жовтня 2014 17:17
Прокуратура Маневицького району перевірила стан розрахунків дебіторів з державним підприємством Маневицької виправної колонії №42 управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Встановили, що в червні 2013 року підприємством Маневицької ВК №42 було відпущено Шацькому лісовому коледжу імені Валентина Сулька продукцію – театральні крісла - на суму майже 36 тисяч гривень.

Попри претензії підприємства щодо необхідності погашення коледжем заборгованості за поставлений товар, навчальний заклад досі за нього не розрахувався.

Відтак, аби змусити Шацький лісовий коледж сплатити заборгованість, прокурор Маневицького району звернувся до Господарського суду Волинської області з позовом в інтересах держави в особі підприємства Маневицької виправної колонії.

Суд задоволив позовні вимоги прокурора в повному обсязі.

Шацькому лісовому коледжу доведеться сплатити підприємству усю суму заборгованості за товар із урахуванням штрафних санкцій та пені, а це понад 41,6 тисячі гривень.

Зазначимо, підприємство Маневицької ВК (№42) виготовляє і продовжує виготовляти на замовлення якісні меблі за помірними цінами. Закрема, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, меблями, виготовленими у виправній колонії, обладнали ковельський дитсадок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 24 Жовтня 2014 02:39
Оце даа! Проффесори прокуратури відсудили у однієї державної установи іншій державній установі піпець яке велике бабло. З кармана в карман. Показники собі зробили і на тому все. Дарчик, шоб ти на тих маневицьких меблях доскону сам спав, а ще краще шоб ти їх своїми руками ТАМ і робив. Є за шо, знаєш-знаєш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus