USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський нардеп вніс правку щодо повернення акцизного податку у місцеві бюджети: Рада підтримала

15 Грудня 2020 20:09
Під час голосування за проект державного бюджету України на 2021 рік, народний депутат України Вячеслав Рубльов вніс правку щодо повернення акцизного податку в місцеві бюджети.

Як відомо, бюджетний комітет Парламенту пропонував зарахувати акцизний податок до Дорожнього Фонду і 40% державної субвенції, що надається обласним бюджетам на дороги із Дорожнього Фонду, розподілити між бюджетами місцевого самоврядування відповідно до протяжності доріг і вулиць комунальної власності. Внаслідок такого рішення громади могли втратити 7,5 млрд гривень.

За словами Вячеслава Рубльова місцеві бюджети як ніколи потребують цих коштів, адже в непростий для всієї країни час, за ці гроші в громадах фінансується медицина і освіта, їх використовують для підтримки інфраструктурних проектів та втілення ініціатив мешканців.

За правку народного депутата проголосували 304 парламентарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
) Показати IP 15 Грудня 2020 22:20
Беріть Dutty free і не корміть цих бариг вашими грошима. Налоги це узаконений грабіж. Ціги в україні із за них нацвищі у світі. Поїдьте в Китай та порівняйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus