USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський прикордонник здобув золото на турнірі з тенісу у Львові

31 Серпня 2022 19:02
Офіцер Волинського прикордонного загону Василь Салівончик посів перше місце з тенісу серед військовослужбовців та учасників бойових дій.

Про це повідомляють у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Змагання відбулися в рамках міжнародного турніру з настільного тенісу «Кубок Анатолія Строкатова», який минулого тижня провели у Львові.

Усього впродовж турніру Василь зіграв дев’ять складних ігор. Не дивлячись на те, що суперники у нього були досить сильні, він все ж таки виявився спритнішим, і «золото» опинилося в його руках.

«Для мене настільний теніс це хобі, яким захоплююся уже більш як 40 років. За цей час брав участь у різноманітних турнірах. Звісно ж завжди викладаюся на повну. Однак для мене головне не перемога, а задоволення від гри. Крім того, цей вид спорту допомагає підтримувати фізичну форму і поліпшує реакцію та увагу» – зізнається прикордонник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus