USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинський університет співпрацюватиме з Рівненською АЕС

16 Грудня 2023 07:40
Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з Рівненською атомною електростанцією.

Про це ректор Анатолій Цьось домовився із заступником генерального директора з персоналу Рівненської АЕС Олегом Килюхом під час робочого візиту до Вараша, повідомляє пресслужба вишу.

На зустрічі також були присутні проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, директор Навчально-наукового фізико-технологічного інституту Галина Мирончук, директор Навчально-наукового інституту неперервної освіти Олег Дикий, заступник начальника відділу кадрів ВП «Рівненська АЕС» Сергій Вакуліч, інженер з підготовки кадрів Олеся Сидорчик.
Читати ще: ВНУ співпрацюватиме з Рівненською медичною академією

Під час розмови представники Університету обговорили з рівненськими енергетиками можливі варіанти взаємовигідної співпраці й домовилися про експертизу нової освітньої програми підготовки бакалаврів «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка», а також про можливість проходження практики студентів-фізиків на Рівненській АЕС.

Читати ще: ВНУ співпрацюватиме з Хортицькою національною академією

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що представники Волинського національного університету імені Лесі Українки побували з робочим візитом на Рівненщині, де провели низку зустрічей і підписали договори про співпрацю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus