USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський журналіст отримав листа від Надії Савченко

25 Березня 2016 10:14
Волинський журналіст Василь Федчук оприлюднив на своїй сторінці у мережі Фейсбук листа, якого отримав від ув'язненої в Росії української військової Надії Савченко. Про це інформує Слово Волині.

У листі Надія дякує пану Василю за підтримку і віру. А також пише, що їй не шкода життя віддати за те, щоб Україна стала сильною, а українці - щасливими.

"...Я вірю в Україну та українців. Жива я тільки завдяки Вашій підтримці, і вільною буду тільки завдяки своєму народу!" - написала Надія Савченко.

Заслужений журналіст України Василь Федчук був головним редактором, а згодом директором ТВО «Волинське радіо».

Нагадаємо, донецький міський суд Ростовської області РФ засудив українську льотчицю, народного депутата Надію Савченко до 22 років позбавлення волі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОСТАННЄ СЛОВО НАДІЇ САВЧЕНКО РОСІЙСЬКОМУ СУДУ – КРАСНОМОВНИЙ ЖЕСТ. ВІДЕО




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ФигВам Показати IP 25 Березня 2016 11:58
Савченко свободно пишет письма из застенков НКВД??? Только Бандера в лагере смерти Заксенхаузен, где погибло более 100 тыс. человек, пользовался такой привилегией. Савченко - Бандера-2 и агент НКВД???
лучанка Показати IP 25 Березня 2016 12:21
Оце справжнй патріотизм в українській історіїї! Так як і тих Патріотів, що були на МАйдані, що Загинули від ворогів України на Майдані, що воюють на Сході України, що загинули від ворожих куль на Сході України!!! Слава Україні!!!
freeShabala Показати IP 29 Березня 2016 13:55
я вам теж пишу з неволі!
ГЕОРГІЙ Показати IP 10 Травня 2016 15:23
Посидіть самі в СІЗО майже 2 роки і тоді будете патякати . А в придачу разів пять поголодуйте ! В СІЗО ,видно , мякший режим на листування ,ніж у тюрмі --після суду . Запитайте в тих ,хто там сидів --вони вам розяснять що і до чого ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus