USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинський «аптечний маньяк» крав настоянки, жуйки та аскорбінки

28 Травня 2013 13:44
Чоловіка, який грабував аптеки та аптечні кіоски, засудили на Волині.

Про це інформує Під прицілом.

Так, обвинувачений не раз грабував аптеки у Волинській області. Спочатку він пробрався до аптечного пункту №4 приватної фірми «Астрон», що розташований у Волинській обласній клінічній лікарні №2 (село Боголюби Луцького району). Зокрема чоловік «набрав» там товарів на 1411 гривень 75 копійок.

Серед награбованого - два тонометри, п'ять пляшок настоянки «Святогор», чотири пляшки спиртового розчину «Калганівка», дві упаковки таблеток «Сонован», вітаміни та 139 гривень.

Після цього зловмисник зламав пластикове вікно приміщення аптеки № 38 ТзОВ «Волиньфарм» (село Липини Луцького району), та вкрав товару на 2399 гривень 54 копійки - зубні пасти, флакони ліків, мінералку та аскорбінки.

Відразу ж після крадіжки підсудний відчинив вхідні двері в середину приміщення Луцької районної лікарні, де вломився до ще одного аптечного пункту. Двадцять упаковок жувальних гумок «Орбіт №6», двадцять упаковок «Аскорбінової кислоти», дві пляшки мінеральної води «Боржомі», п'ять упаковок ліків «Гематоген», одна упаковка «Аскорбінової кислоти драже №50» та 580 гривень виніс з аптеки грабіжник.

Тієї ж ночі чоловік навідався ще до однієї аптеки (центральна районна аптека №1 ДВТП «Волиньфармпостач»). Звідси він виніс ліків на загальну суму 447 гривень 32 копійки.

Окрім цього чоловік пограбував і аптеку №19 центральної районної аптеки №1 ДВТП «Волиньфармпостач», що розташована в Торчині. Тут злочинець пограбував ще й працівника закладу.

Не оминув грабіжник і ківерцівські аптеки. Так, аптеку №16 ТзОВ «Волиньфарм» він пограбував на 16051 гривень 10 копійок.

Невдовзі підсудний «дібрався» і до двох аптек Рожища. Там він «очистив прилавки» на суму 3397 гривні.

У селі Тростянець Ківерцівського району чоловік продав дві упаковки таблеток «Соннат», який входить у перелік сильнодіючих лікарських засобів. В Торчині він повторно збув дві упаковки цих же таблеток.

Причина злочинів

Допитаний в судовому засіданні підсудний свою вину у вчиненні злочинів визнав повністю. Він розповів, що збирався їхати на заробітки до Росії. Проте у нього виникли фінансові проблеми з грошима, які йому були потрібні для виїзду з України.

Тож, він вирішив таким чином заробити грошей. Злочинець зізнався, що просто сів на маршрутку № 47 та поїхав по маршруту, щоб оглянути місто. Так він приїхав у лікарню в Боголюбах. Коли вийшов з маршрутки, відразу пішов на територію лікарні та почав оглядати її приміщення. Тоді, вочевидь, і вирішив грабувати аптеки.

Вирок суду

Варто зауважити, що підсудний одружений, у нього є двоє дітей. Раніше його вже неодноразово судили.

Відтак, Рожищенський районний суд Волинської області суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Також з нього стягнули в дохід держави судові витрати за проведення судових експертиз в сумі 6997,91 гривні. До того ж, в користь ДВТП «Волиньфармпостач» вирішили стягнути 6089,76 гривні. А в користь ТзОВ «Волиньфарм» – 20400,73 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 28 Травня 2013 17:19
Оце то справжній серійний маньяк...Чикатило віддихає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus